Dekorationly.com 5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde vakantiepauze tijdens realiseerde dingen

5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde

De vakantie pauze ging veel te snel, toch ?! Er was zoveel opbouw en voorbereiding, daarna poef, het was voorbij. Met de werklast van de blog, projecten, huisbezoeken en activiteiten voor de jongens voor de hand, was ik echt klaar voor wat rust. Ik was weken voor de hand in een supersnelle modus, ik weet zeker dat jij dat ook was. Pff, ik raak in paniek als ik eraan denk.

Ik nam de tijd weg tijdens de vakantie als een manier om bij te tanken en opnieuw te evalueren, maar ik wist dat ik dat niet kon doen als ik half in en half buiten was. Dus ik maakte een keuze om helemaal bij mijn belangrijke peeps te zijn en elke minuut te genieten.

Weg zijn realiseerde ik me een paar dingen ….

1. Onderbrekingen zijn nodig. Ik ga op 2 snelheden, gek snel en lui langzaam. Ik raak zelden lui langzaam tenzij ik ziek ben. Er is gewoon te veel om te doen, dat ik nooit langzamer ga doen om domme, dwaze en leuke dingen voor mij te doen. Deze pauze deed ik. En laat me je vertellen, ik voel me als een nieuw persoon !!

(Ik laat zelden foto’s van mezelf zien, maar van tijd tot tijd moet je weten dat ik een echte persoon achter de woorden ben :))

Dekorationly.com 5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde vakantiepauze tijdens realiseerde dingen

2. Netflix is ​​ZO goed voor de ziel! Ik herinner me dat ik in de zomer naar een video van Brene Brown had geluisterd en dat ze het had over een lekker spektakel of boek, zoals een hele dag. Op het moment dat ik dacht wauw, dat is cool maar ik zou het NOOIT kunnen doen. We zeggen tegen onszelf om door te gaan, dat geen pauze nemen het is om verheerlijkt te worden, maar het put ons echt uit als we niet tanken. We gingen een paar dagen weg en ik begon The Crown te bekijken op Netflix, OMG, het is zo goed! Ik merkte dat ik laat in de nacht keek wanneer iedereen sliep en vroeg voordat iedereen wakker werd. Ik had het gevoel dat ik een vies klein geheimpje had dat ik voor hen verborgen hield, haha.

Dekorationly.com 5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde vakantiepauze tijdens realiseerde dingen

3. Social media zullen er zijn als ik terug ben. Ik heb niet veel over vakantie geboekt en het was een leuke vakantie. Ik weet niets over u, maar ik kan niet in het moment zijn met mijn familie en me zorgen maken over een goede opname of iets grappigs schrijven. Sommige mensen kunnen, ik ben niet een van hen. Er waren een paar dagen dat ik mijn telefoon thuis liet en wat er zo duidelijk was en het doel van de tijd samen. Ik wil niet terugkijken op deze momenten en denken dat ik er niet echt was of dat sociale media belangrijker was.

4. Geloof is goed. Door de jaren heen is mijn geloof getest. Ik heb mijn moeder jong en een zus veel te vroeg verloren. Ik zag en voelde dingen die me alles deden vragen. Ik heb nooit een omweg gemaakt van wat ik weet dat waar is in mijn hart, maar sommige dingen overlaten aan een hogere macht is altijd moeilijk geweest voor mij. Ik heb de neiging om me zorgen te maken en naarmate ik ouder word, vind ik meer stress en zorgen. Misschien is dat ook zo. Ik ben blij om te zeggen via gebed en bemiddeling dat ik weer vrede heb gevonden, een vrede waarvan ik denk dat ik ze nooit eerder heb gehad. Ik ben een werk in uitvoering maar het geloof heeft me op een goede plek gebracht. Mijn looppas in de ochtend is mijn therapie, een tijd om na te denken, te voelen, na te denken, te juichen en af ​​en toe te huilen. Ik beëindig altijd mijn runs op een promenade die naar het strand leidt waar ik me uitstrek, houd mijn hand over mijn hart en voel alles wat goed is in mijn leven. Ik weet het, ik ben een cornball maar wat ik weet is, dankbaarheid brengt vreugde.

Dekorationly.com 5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde vakantiepauze tijdens realiseerde dingen

5. Ik ben gezegend. Als blogger voor huisontwerp zie je de hele dag prachtige foto’s. Het is gemakkelijk om in de val te trappen dat je denkt dat je niet goed genoeg bent of dat je huis niet perfect genoeg is. Raad eens, mijn huis is niet perfect, ik ben geen superster en daar ben ik zo goed in. Ik heb bijna 5 jaar geblogd en eindelijk heb ik een idee gekregen van het vergelijkende spel. Als ik dankbaar ben voor de dingen die ik heb en geloof heb in mijn eigen reis, hoef ik me geen zorgen te maken over iedereen. En ik kan genade en vriendelijkheid tonen aan anderen wanneer ze helder schijnen.

Een laatste ding, ik heb de meest verbazingwekkende partner in misdaad. Hij is misschien niet handig, maar hij maakt het op andere manieren wel goed. Hij is ongelooflijk vriendelijk, vrijgevig, zelfopofferend en de BESTE vader ooit !!! Oh en knap ook;)!

Dekorationly.com 5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde vakantiepauze tijdens realiseerde dingen

************************************************** *******

Ik heb de laatste tijd een genegenheid voor modern meubilair uit het midden van de eeuw. Mijn nieuwe hol is geïnspireerd door een bepaald stuk en ik praat erover in Better Homes & Gardens . to read more. Ik deel ook 10 looks die halverwege de eeuw goed spelen, klik HIER om meer te lezen.

Dekorationly.com 5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde vakantiepauze tijdens realiseerde dingen   Heb een mooie dag lieve vrienden!

Dekorationly.com 5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde vakantiepauze tijdens realiseerde dingen

Dekorationly.com 5 dingen die ik tijdens de vakantiepauze realiseerde vakantiepauze tijdens realiseerde dingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator