Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren

Hallo vrienden! Ben je klaar om te verwelkomen in een schone esthetiek met warme bossen, eenvoudige lijnen en tonnen gezellige texturen? Nou kijk niet verder, ik heb onlangs de beste house tours gevonden met een Scandinavische sfeer die niet zal teleurstellen. Zij zullen u echter, ziende kleur of gebrek er van hebben, in een heel nieuw licht.

Als ik terugkijk op de paletten die me inspireerden in mijn volwassen leven, is het verbazingwekkend om mijn kleurevolutie te zien. Toen ik in de twintig was, ging het allemaal om vet en helder. Ik hield van kleuren en gebruikte het dapper met veel vertrouwen. Toen kwam mijn dertig, voor het eerst werd ik een mama en plotseling begon mijn esthetiek te veranderen. Ik was niet meer aangetrokken tot helder en wakker, in plaats daarvan werd ik geïnspireerd door subtielere en zachtere, bijna pastelachtige tinten. Toen kwamen mijn 40’s en ik zou zeggen dat een deel van mij absoluut de envelop een beetje met kleur heeft geduwd maar altijd mijn ware genegenheid voor neutrale kleuren in het oog heeft gehouden. Nu vind ik bij 43, ik wil schoon, wit en eenvoudig. Ik kan je niet vertellen hoe verfrissend het voelt, alsof ik de zwaarheid weghaal en alleen behoud wat ik nodig heb. Met dat gezegd zijnde ben ik de laatste tijd geobsedeerd door iets Scandinavisch, vooral omdat de fundamenten van deze stijl gebaseerd zijn op deze ideologie. Het mooie aan deze stijl is dat je het kunt combineren met andere stijlen waar je zo dol op bent, zoals kust, boerderij, bohemien, industrieel, eclectisch, traditioneel, om er maar een paar te noemen.

Hier zijn 5 rondleidingen door het huis die ik op dit moment liefheb met een Scandinavisch gevoel en een moderne mix van stijlen ….

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren   Studio McGee

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

Amber Interiors

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

Mijn Domaine Home

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

Mijn domein

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

De stijlbestanden

Hoe voel je je over kleur als je ouder wordt? Zou het leuk vinden om je gedachten te horen en welke paletten je de laatste tijd bent aangetrokken.

********************************************

. Ik heb ook een geweldig artikel bij Better Homes & Gardens waarin de nieuwste stijltrend-Scandinavische Boheemse stijl is verwerkt en 10 eenvoudige manieren worden gedeeld om de look te krijgen . Als je de inspiratie hierboven leuk vond, zul je deze post geweldig vinden!

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren   Paulina Arcklin

Over Scandinavisch gesproken, ik onthul volgende week mijn volle hol met witte muren, blijf op de hoogte!

Een prettig weekend!

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

Dekorationly.com 5 Scandinavische geïnspireerde rondleidingen die kleuren opnieuw definiëren scandinavische rondleidingen opnieuw kleuren geinspireerde definieren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator