Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Bar Cart Refresh + A Little Rattan

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Dag vrienden! Onlangs heb ik een plankmuur aan mijn keuken toegevoegd en de hele ruimte opnieuw geverfd. Wauw, wat een enorm verschil maakte het. Voordat de ruimte donker werd met een groot raam op het noorden en nu voelt het open en helder aan. Ik kom er langzaam aan met de vele updates die ik heb gekregen en ik ben opgewonden om volgende week ook de voortgang van de eetzaal te delen. Maar vandaag wilde ik je het barwagengebied laten zien en hoe de lambrisering met muur en rotan het nu een boerderijchique esthetiek geeft, precies wat ik zocht.

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

. Deze prachtige rotanspiegels zijn HIER . Toen ik ze zag, zoals “AHHH!”, Ken je dat gevoel van “ja, dat is het!”, Ik wist vanaf dat moment dat ze perfect zouden zijn.

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Deze plankenwand was heel gemakkelijk te doen, ik deed eigenlijk de hele muur met een gereedschap van $ 20, het werkte zelfs geweldig om rond de lijst te snijden. . Je kunt meer HIER lezen.

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Je kunt via de Franse deuren een sneak peek van mijn eetkamer zien. Ik kan niet wachten om je meer te laten zien, I LOVE, LOVE this space !! Ik nam een ​​klein risico in het donker te worden, maar ik betaalde me af, blijf op de hoogte.

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little   . Je kunt meer lezen over mijn $ 5 zuinige winkelbalkkar make-over en hoe het eruit zag voor HIER .

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Dit was een van mijn favoriete DIY’s van dit project. We gebruiken dit bij elk evenement, of het nu gaat om juice boxes of bier, het is perfect voor een feestje!

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Heb een mooie dag!

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Dekorationly.com Bar Cart Refresh + A Little Rattan refresh rattan little

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator