Dekorationly.com Chippendale stoelen + Een verbinding met het verleden verleden verbinding stoelen chippendale

Chippendale stoelen + Een verbinding met het verleden

Dekorationly.com Chippendale stoelen + Een verbinding met het verleden verleden verbinding stoelen chippendale

Toen ik klein was, herinner ik me dat ik naar het huis van mijn opa en opa ging en me altijd thuis voelde. Mijn grootmoeder, liefdevol aangeduid als “Nanny”, had overal een onberispelijke smaak. Ze was altijd gekleed in de T en haar onafhankelijke geest was altijd ver vooruit op haar tijd. Haar huis weerspiegelde haar moed voor het leven omdat het gelaagd was in stukjes van hun reizen, samen met een eclectische mix van kleuren en stijlen. Ik heb onlangs ontdekt dat zij eigenlijk een doe-het-zelver was, ze was beroemd om het strippen van een meubel en het maken van huisgemaakte pasta allemaal in één dag. Dit was best gaaf om te horen, ik zou vaak willen dat ik haar toen kon kennen. Ik wed dat we samen veel plezier zouden hebben! Hoe dan ook, ik herinner me haar liefde voor Chippendale meubels, ze had veel stukken, maar ik herinner me duidelijk de stoelen die ze om haar eetkamertafel had, alles wat ik toen wist was dat ik ze leuk vond, veel.

Hoewel een klassieke Chippendale-stoel een moderne comeback heeft gemaakt. Je kunt ze nieuw of tweedehands vinden en met de juiste stukken gebruikt, kan het een stijlvolle ruimte creëren met charme en persoonlijkheid. Ik ben bij Better Homes & Gardens op zoek naar een aantal fantastische manieren om ze bij u thuis te gebruiken …

. Je kunt het volledige artikel HIER lezen .

Dekorationly.com Chippendale stoelen + Een verbinding met het verleden verleden verbinding stoelen chippendale

Studio McGee

Dekorationly.com Chippendale stoelen + Een verbinding met het verleden verleden verbinding stoelen chippendale

BHG

Deze look is geweldig, toch ?! Ik kan niet wachten op werfverkoopseizoen !!

Heb een gelukkige dagvrienden!

Dekorationly.com Chippendale stoelen + Een verbinding met het verleden verleden verbinding stoelen chippendale

Dekorationly.com Chippendale stoelen + Een verbinding met het verleden verleden verbinding stoelen chippendale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator