Dekorationly.com Coördinatie van verfkleuren verfkleuren coordinatie

Coördinatie van verfkleuren

Als het gaat om het kiezen van verfkleuren, is dit een van mijn favoriete dingen om te doen. Ik weet wat cringe en shutter bij de gedachte van het uitkiezen van verfkleuren, maar op weg naar de verf winkels en om te kijken door alle stalen maakt me ongelooflijk gelukkig! Ik hou ervan kleuren met elkaar te vergelijken en te zien welke een meer gele ondertoon hebben dan een rode. Het is bekend dat ik een kamer een keer of twee overschilderd, alleen omdat ik geen fan ben van de ondertoon, de juiste schaduw het verschil maakt in de wereld.

De laatste keer dat ik met je deelde hoe woonkamer” halo geschilderd door: benjamin moore.>Dekorationly.com Coördinatie van verfkleuren verfkleuren coordinatie   Onze woonkamer staat open voor onze eetkamer, dus ik moest ervoor zorgen dat het een kleur was die zou coördineren met het warme grijs dat ik in onze eetkamer heb. Dekorationly.com Coördinatie van verfkleuren verfkleuren coordinatie

De kleur van onze onze” voorhal> gedeeld met onze

Dekorationly.com Coördinatie van verfkleuren verfkleuren coordinatie   Hazy Skies is ongeveer 2 tinten donkerder dan de Halo-kleur in onze woonkamer, dus zonder ons hele huis in dezelfde kleur te schilderen, gaat het mooi over in de volgende ruimte, maar blijven de dingen in ons hele huis samenklonteren. Het uitzoeken van verfkleuren hoeft niet altijd lastig te zijn, ik vergelijk altijd tinten naast elkaar om er zeker van te zijn dat ik hou van de kleur die ik heb gekozen. Koop eerst het monster, want het thuisbrengen en schilderen in de verlichting in je huis is totaal anders dan in de verfwinkel. En wees niet bang om opnieuw te schilderen als de kleur niet goed bij je past. Toen ik onze hal opnieuw schilderde, schilderde ik het eerst een andere lichtere kleur dan eerst, maar ik was er gewoon niet blij mee omdat het niet genoeg grijze ondertoon had. Dus ik heb opnieuw geverfd, de nieuwere kleur was exact dezelfde tint, behalve dat deze grijze ondertonen had in plaats van geel. Het maakte het verschil in de wereld, tenminste voor mij.

Om de rest van de verfkleuren in ons huis te bekijken, kun je Dekorationly.com Coördinatie van verfkleuren verfkleuren coordinatie

Blijf in contact!

Doucette” design co.> voor al uw ontwerpbehoeften!

Dekorationly.com Coördinatie van verfkleuren verfkleuren coordinatie   *************************

Bedankt Bre, wat een nuttige post!

Heb een mooie maandagvrienden!

Dekorationly.com Coördinatie van verfkleuren verfkleuren coordinatie

Dekorationly.com Coördinatie van verfkleuren verfkleuren coordinatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator