Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Hallo City Farmhouse-lezers, Brooke hier van

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Hoeden kunnen een interessant item zijn om aan je muren te hangen. Ik hing een groep hoeden boven mijn bed. Ik draag deze hoeden eigenlijk, in een klein huis moet je je ruimte optimaal benutten. Het is ook een geweldige manier om enkele van je favoriete accessoires te laten zien die je niet dagelijks draagt.

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Ik hou ervan hoe mijn vriendin Annie van

Wees creatief met kunstwerken die je niet leuk vindt of meer nodig hebt. Voordat je iets doneert of gooit. Probeer het opnieuw te gebruiken. Ik heb het + -teken in onze badkamer gemaakt.

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Ik had wat overgebleven Benjamin Moore grijze verf en beschilderde deze bloemsierkunst die nergens in mijn huis werkte en geen echte waarde voor me had. Toen tikte ik op het + -symbool en schilderde het met witte verf.

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Dit is een andere manier om gedateerd artwork opnieuw te gebruiken. De kaarten waren in een galerij gewikkeld schilderij en de kleuren werkten niet meer bij ons thuis. Ik schilderde over het originele schilderij. Knip vervolgens een kaart uit en plak deze aan met Modge Podge. Het was heel eenvoudig en ik hou ervan hoe het bleek, ik gebruikte ze in mijn dochterskamers in ons oude huis.

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Dit grote frame hield ooit een gebroken spiegel vast. In plaats van het weg te gooien, heb ik het achterbord wit geverfd en er een snaar van touw van gemaakt. Je kunt

Een schaduwbox kan een facelift krijgen met extra behang of ambachtelijk papier dat aan de achterkant is bevestigd. Het voegt contrast toe en laat alles wat je ziet echt knallen. Ik vond het hart op een vlooienmarkt voor een dollar, het was een kleine schaal die ik omdraaide en met Command-strips aan de muur bevestigde.

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Deze wandkleden zijn zo uniek en eclectisch, een zeer onverwacht kunstwerk. Ik werd verliefd op

Deze zeemeermin theedoeken waren gewoon te charmant om gemorste melk op te ruimen. Ik heb ze in Ikea-lijsten ingelijst en in een badkamer opgehangen. Ik heb de handdoeken niet geknipt, ze gewoon gevouwen en erop getikt, op die manier kan ik ze hergebruiken als ik ze moe van een frame ben.

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Klemborden zijn een geweldige optie om kunst op te hangen. Dit is een afdruk van een zeepaardje dat ik op een wit klembord hing dat ik vond bij Target in de dollarsectie. Ik heb het gegroepeerd met deze schattige walvis, eigenlijk een tangentang. Ze voegen wat dimensie en interesse toe. Als je iets leuk vindt, kijk er anders naar en probeer het weer te geven. Commandostroken werken geweldig voor het ophangen van vreemde dingen.

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

or Favorite” place> of INSTAGRAM“>FACEBOOK“>

************************************************** **********

Wat een geweldige post Brooke, bedankt voor het delen! Heb een mooie weekvrienden! 

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Dekorationly.com Creatieve muurideeën om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen weerspiegelen stijl persoonlijke muurideeen creatieve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator