Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar

Ik kwam op het idee om linialen te gebruiken als plantenmerker, waarvan ik dacht dat het zo geschikt was voor een leraar. Ik heb een wasknijper aan de liniaal vastgelijmd zodat deze de kaart kon vasthouden.

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Ik kocht een paar keramische potten in de winkel van de dollar. Ze hadden veel verschillende kleuren om uit te kiezen, maar ik dacht dat deze turquoise exemplaren mooi waren. Ik ging toen naar een lokaal kinderdagverblijf en koos een paar planten uit. En geen verrassing dat ik enkele geweldige kleine lavendelstruiken heb uitgekozen die geweldig ruiken!

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Nadat ik de lavendel in de potten had geplant, schoof ik mijn liniaal plantmarker in het vuil.

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar
Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Ik denk dat de leraren van mijn jongens ze echt leuk zullen vinden.

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Bij de dollarwinkel pakte ik ook een paar eenvoudige Bedankkaarten in dezelfde kleur als de potten.

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Ik dacht dat mijn jongens een speciale kleine boodschap aan hun leraar op de kaart konden schrijven en dat deze dan achter het briefje op de wasknijper kon worden geplaatst.

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Mijn oorspronkelijke plan was om de kruidentijm in de potten te planten en op de kaart te laten lezen: ‘Bedankt voor je tijm’, maar de planten zelf voelden te klein, dus ik ben blij dat ik uiteindelijk de lavendel heb gebruikt. Ik zal gewoon de tijm voor mezelf houden. Snap je? Tijm voor mezelf. Ha Ha!

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Als u een van deze opties wilt gebruiken, klikt u met de rechtermuisknop op het onderstaande bericht en slaat u op naar uw computer. Ik heb de mijne afgedrukt om 3,5 x 5 te zijn. Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Leraren doen zoveel voor onze kinderen en daarom denk ik dat het belangrijk is om hen te bedanken en hen te laten weten dat ze gewaardeerd worden voor de tijd, liefde en steun die zij elke dag aan hun studenten geven. Ik weet dat mijn jongens hun leraren voor altijd zullen herinneren.

Bedankt, City Farmhouse, dat je me hebt verlaten.

Om meer van mijn huis en projecten te zien, volg me hier:

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Dekorationly.com Een cadeau-idee voor de leraar die geweldig ruikt + gratis afdrukbaar ruikt leraar gratis geweldig cadeau afdrukbaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator