Dekorationly.com Eetkamerontwerp-gordijnen + verf gordijnen eetkamerontwerp

Eetkamerontwerp-gordijnen + verf

Dekorationly.com Eetkamerontwerp-gordijnen + verf gordijnen eetkamerontwerp

Dag vrienden! Ik hoop dat je week tot nu toe een goede is geweest! Het weer is hier absoluut perfect geweest op Long Island en we zijn al een paar keer op het strand, eindelijk! Omdat ik dingen inpakken met mijn make-over voor de eetkamer, dacht ik dat ik wat extra ontwerpdetails zou delen. In mijn laatste bericht schreef ik over wat er ging in het selecteren van mijn eetkamerstoelen, die ik niet kan wachten om met jou te onthullen, ik denk dat sommigen van jullie misschien verrast zijn :). Het plukken van verf + gordijnen is voor mij het moeilijkste en ook het meest opwindende deel, ik denk vanwege de enorme keuze aan keuzes en ik heb ook de neiging om mijn decor zo vaak te veranderen dat ik wil dat het die wow-factor heeft, maar ook neutraal is in de dezelfde tijd.

De gordijnen kwamen eerst. Ik wist dat ik een subtiel, moderner en speelser patroon in mijn eetkamer wilde, dus ik heb gedebatteerd tussen ze zelf te maken en te kopen. Natuurlijk is het het gemakkelijkst om ze te kopen en voor Calico Corners voor vele jaren te werken. Ik wist dat het maken van ze of het maken ervan, tenzij je een GROTE deal op stof per tuin scoorde, ook kostbaar kan zijn. Dus ik begon gewoon te kijken, vond stoffen en gordijnen die me inspireerden en meteen raakte. Ik heb een heleboel afbeeldingen vastgemaakt en vervolgens een prijsvergelijking gedaan. room so I knew what I was getting myself into if I went that route. Ik heb de gordijnen in DEZE kamer gemaakt, dus ik wist waar ik aan begon als ik die route zou gaan.

Dekorationly.com Eetkamerontwerp-gordijnen + verf gordijnen eetkamerontwerp

curtains from West Elm. Ik bleef teruggaan naar DEZE gordijnen van West Elm. Maar … ze waren veel meer dan wat ik wilde uitgeven. Dus wachtte ik, in de hoop op een ontwerpwonder en op een dag opende ik een e-mail van West Elm die 70% korting gaf! AHHH !! Ik kan je niet eens vertellen hoe opgewonden ik was! Het was allemaal logisch en ik wist gewoon dat het bedoeld was. Ik neem serieus zoveel tijd met deze dingen en meestal loont het wel!

Nadat ik de gordijnen had gekozen ging ik naar stoelen.

Dekorationly.com Eetkamerontwerp-gordijnen + verf gordijnen eetkamerontwerp

in this post. Je kunt al deze HIER vinden in dit bericht. Welke denk je dat ik heb gekozen?

Toen kwam het leuke deel-VERF! . Ik ben dol op verf, het is mijn favoriete ding om te PINEN . Maar het kan lastig zijn. Voor deze kamer en voor de meeste kamers die ik ontwerp, is de eenvoudigste manier om de beste kleur te vinden, het kopen van monsters en verf op de muur in een gebied dat gedurende de dag zal veranderen met het licht. Donker worden was iets dat ik wilde proberen, ik wist niet zeker of ik het lef had om het te doen, maar aan het eind van de dag is het gewoon verf en kan het gemakkelijk worden veranderd. Het was een donkergrijs of een marine, dus ik kies een kleur in het midden.

Dekorationly.com Eetkamerontwerp-gordijnen + verf gordijnen eetkamerontwerp

Benjamin Moore-Stormy Sky

Je vindt deze kleur en meer HIER.

Ik kan niet wachten om je meer te laten zien !!!

Heb een mooie dag!

Dekorationly.com Eetkamerontwerp-gordijnen + verf gordijnen eetkamerontwerp

Dekorationly.com Eetkamerontwerp-gordijnen + verf gordijnen eetkamerontwerp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator