Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Dag vrienden! Laten we praten persoonlijke stijl. Een paar maanden geleden begon ik met een kleine aanpassing aan mijn huis, omdat ik wilde dat mijn keukenhoek en eetkamer meer als “mijn stijl” voelden. Toen we ons huis vier jaar geleden binnenstapten, was ik niet helemaal gefocust op wat mijn persoonlijke stijl was. Ik wist wat ik leuk vond, maar misschien niet zozeer wat ik leuk vond. Ik realiseerde me dat als je weet waar je van houdt en niet kunt leven zonder dat je ontwerpkeuzes langer meegaan en je ze niet zo vaak wilt veranderen.

recently and what a dream come true. Ik kreeg de mogelijkheid om recent met Arhaus te werken en een droom waar te maken. Hun meubelkwaliteit en esthetiek hebben me altijd geboeid. beautiful weathered book case to do the makeover in my kitchen & dining room area. Ik selecteerde een paar items van hun site, eetkamerstoelen en DEZE prachtige verweerde boekenkast om de make-over in mijn keuken en eetkamer te doen. Ik wist meteen dat de boekenkast mij was, maar de stoelen, jeetje, ze hadden zoveel prachtige stijlen om uit te kiezen. Om dit te helpen verfijnen, heb ik 6 gekozen die ik het beste persoonlijk vond.

Ik hou van uitgaan met ontwerpen en neem de tijd om dingen voor mijn huis te kiezen, vooral de grotere stukken. Ik weet dat ik stijlen als modern, rustiek en cottage graag mix met een beetje traditioneel. Overal in mijn huis zijn er cottage & traditionele invloeden van de Franse deuren naar de lijsten over elk raam en elke deur, naar het lattenbord en gebleekte stenen over mijn openhaard. Ik weet ook dat ik dol ben op neutrale kleuren, veel textuur en een zacht kustpalet.

Nadat ik mijn 6 favoriete stoelen had gekozen, begon ik me deze voor te stellen met de linnen ikat-gordijnen die ik voor mijn eetkamer had gekocht en die een enigszins moderne uitstraling hebben. Begin met een patroonpatroonkeuze is altijd een goed uitgangspunt. Omdat ik wist dat ik een neutraal kleed wilde, besloot ik dat het patroon in de gordijnen zou zitten. Ik begon met een prikbord {natuurlijk} met al deze stoelen, met de ikat-lakens en met andere paletoverwegingen – donkere muren is iets waar ik de laatste tijd erg om heb gedaan.

Hier zijn mijn favoriete eetkamerstoelen van Arhaus die passen bij mijn persoonlijke stijl ….

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Alice Lounge Dining Chair met antislipbekleding in Antwerp Charcoal

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Greyson getufte, gestoffeerde eethoek

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Oceano Dining-zijstoel met kussen

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Oliver Tufted Eetkamerstoel met armleuningen

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Margot gestoffeerde eetkamerstoel aan de zijkant

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Milo Dining-zijstoel

Welke stoelen denk je dat ik heb gekozen?

Wanneer u eetstoelen wilt vinden die passen bij uw eigen persoonlijke stijl, weet u waar u van houdt en wordt u consequent aangetrokken en neemt u de tijd, het is geen race naar de aankleding-finishlijn :). Ook, bij het zoeken naar inspiratie, vertrouw en gebruik je natuurlijke instinct, zal dit u tijd en geld besparen.

Je vindt al deze stoelen & meer HIER .

Dit is een gesponsorde post die ik namens Arhaus heb geschreven, de meningen en meningen zijn de mijne.

Een mooie week gewenst!

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Dekorationly.com Eetkamerstoelen die passen bij uw persoonlijke stijl stijl persoonlijke passen eetkamerstoelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator