Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019

Gelukkig nieuwjaar vrienden! Ik hoop dat jullie allemaal de meest geweldige pauze met je geliefden hebben gehad en een paar broodnodige rusturen gehad hebben! with. Ik ben heel blij dat ik vandaag terug reis in de tijd met enkele geweldige vrienden die ik met de Farmhouse Holiday Series heb meegedaan. We delen elk onze favoriete post (s) vanaf 2016 en geven je ook een glimp van het plezier dat dit jaar op onze blogs komt.

Mijn favoriete post van 2016 … Dit was een zware, omdat ik er een paar heb. Ok, ik heb een # 1 maar de anderen zijn niet te ver achter dus ik wilde die ook delen …

for a few reasons. De nummer 1-titel gaat om een ​​paar redenen naar mijn DIY Floating Bench . Ten eerste wist ik niet zeker of ik het op de juiste manier kon maken, weet je, zodat het in staat zou zijn om mensen vast te houden, lol. Nou … ik deed het niet alleen goed, ik had nul hulp, ruim buiten de aardige jongens van Lowe die de stukken voor me knippen. Dus voor mij was dit de meest uitdagende maar ook de meest lonende, want ik ben dol op deze ruimte !!! Ik wil ook vermelden, met uitzondering van mijn man (niet klagen) ik heb heel veel echt handige personen in mijn familie en ze dachten allemaal dat ik het geweldig gedaan had. Als ik eerlijk ben, waren ze eigenlijk verbaasd dat ik het zelf heb gedaan. Ga mij! Als ik dit kan, dan kan jij dat ook.

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten   . Je kunt hier bekijken hoe ik mijn abstract hierboven HIER doe.

Je kunt zien hoe snel ik het uiterlijk kan veranderen met kussens en kunst. Hoewel het hoekje een moderne gevoeligheid heeft met het zwevende element, kan ik elk seizoen verschillende looks en stijlen bieden.

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Mijn volgende favoriete post van 2016 is een eenvoudig maar zo gaaf project dat bovengemakkelijk is om te doen. Het is kunst gemaakt van een iPhone-afbeelding, je kunt het bericht HIER vinden. for more details. Je kunt ook Jack’s Modern Coastal Bedroom bekijken voor meer informatie. Oh en de afdruk is GRATIS, spring erop !!!

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten   because lots of sweat & tears went into this project, you have no idea:). Ik moest ook mijn Backyard Reveal opnemen omdat er veel zweet en tranen in dit project zijn gestopt, je hebt geen idee :).

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

…. Dit is de ruimte ingericht voor de herfst

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Vooruitkijkend heb ik veel ideeën voor 2017. Ten eerste verander ik mijn eetkamer voor een hol. De omschakeling is begonnen, maar de laatste hand is aan de gang. Blijf op de hoogte van alle opwindende details van verf, tot verlichting, kunst en tonnen DIY’s. Ik weet dat velen van jullie verdrietig zijn door deze overgang omdat jullie allemaal van mijn eetkamer hielden en geloof me, ik ook! Maar … dit is zoveel beter, elke keer dat ik de achterdeur inloop naar de keuken, weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt, en we gebruiken het nu al veel meer.

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Ik ben ook aan het schilderen en doe wat updates in de woonkamer, zoals moderne rekken, kunst, houten details en meer. Toen op de bovenverdieping, tot ziens, het was fijn om je te kennen! Ik zal wat grote kunst van de jongens uit onze dagen op het strand schilderen en toevoegen. Ik heb ook een project aan de horizon dat teruggeven inhoudt, ik kan niet wachten om binnenkort meer te delen. De keuken krijgt ook enkele uitvoerbare updates.

Ga alsjeblieft naar buiten om mijn favoriete vrienden van vrienden uit 2016 te bekijken, samen met hun blogideeën voor dit jaar, ik weet dat ze geweldig gaan worden !!!
Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Stadsboerderij” landelijk verblijf> |

Craftberry” bush> | Shades” of blue interiors>

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Jennifer Rizzo | Liz Marie Blog

Fijn weekend!

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Dekorationly.com Favoriete berichten van 2019 + projecten voor 2019 projecten favoriete berichten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator