Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie

Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie

Happy Friday-vrienden! Val je ooit voor de gek over iets en zoek je naar manieren om het bij je thuis (of in het leven) te brengen, alleen maar omdat je er zo gecharmeerd van bent? Ik weet het meteen als ik van iets hou maar het kan even duren voordat ik echt de sprong wagen. Mijn geest kan overal zijn met decoreren, ik zie dagelijks zoveel dingen waar ik dol op ben, dat ik mezelf constant moet regeren. En beslis of het iets is dat ik op dit moment liefheb, alleen omdat het in de trend is of echt waar is spreekt mijn stijl aan. Anders weet ik dat het uiteindelijk in de stapel gaat.

Target is de enige plaats waar ik totale zelfbeheersing moet hebben, iemand anders met mij? Ik loop binnen met mijn lijst en merk dat ik steeds opnieuw de decoraties op het interieur besluip. Het goede ding is, als ik iets vind dat ik meestal verlaat, tenzij het klein is en ik zal teruggaan als ik er niet aan kan denken. Ik deed dit onlangs met een mand met alle dingen, ik bleef er langs lopen, denkend dat ik van de compositie hield, maar waar zou ik die gebruiken. Natuurlijk ging ik (vaak) weg en ging gisteren twee weken later terug en kocht het. Ik kom hier regelrecht op terug.

Dus het ‘iets’ dat ik niet heb kunnen schudden, is het idee van een geweven licht-hanger. below. Ik heb zoveel foto’s op Pinterest gezien en ben verliefd geworden op dit lampje hieronder. Maar het prijskaartje was een beetje hoog, dus ik besloot om te blijven kijken.

Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie   Ik bleef online zoeken, in de hoop geïnspireerd te worden om zelf een doe-het-zelf te maken. Ik liep ook naar de West Elm-uitlaat en zag of ik er zelf een kon maken. Maar toen dacht ik terug aan die mand bij Target, ah-ha!

Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie

Amber Interiors

Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie   BHG

Ik ben op zoek om dit licht hieronder te vervangen. Deze hanger en degene die ik doe zijn beide plug-in hangers, je kunt de lichtset op Etsy, West Elm, Cost Plus World Market en Amazon vinden. Ze hebben meestal ongeveer $ 10- $ 12, maar ik heb deze keer een beetje extra uitgegeven, ik wilde een meer decoratief gevoel. Hiermee kunt u het uiterlijk van een mooie lamp creëren zonder dat deze bedraad is.

Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie

Dit zijn enkele voorbeelden van de lichtpakketten …

Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie

Silver Light Kit

Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie

Jute touw lichtset

for details on this beautiful & organic lighting trend and why it is a style friendly choice for any home. Weet je niet zeker of deze look voor jou is of wil je gewoon meer inspiratie, ga dan naar Better Homes & Gardens voor meer informatie over deze prachtige & organische lichtstrend en waarom het een stijlvriendelijke keuze is voor elk huis.

Een prettig weekend!

Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie

Dekorationly.com Geweven lampjes + een zelf gemaakte doe-het-maken-functie maken lampjes geweven gemaakte functie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator