Dekorationly.com Het is het seizoen om te geven-Help me een goed doel te vinden vinden seizoen geven

Het is het seizoen om te geven-Help me een goed doel te vinden

Hallo vrienden! Het bericht van vandaag is een persoonlijk bericht. Opgroeien had ik hele aardige en gulle ouders. Ze zouden je allebei het shirt van hun rug geven en vaak deden ze dat met familie, vrienden en mensen in onze gemeenschap. Het is dat soort vrijgevigheid dat ik mijn jongens probeer te laten zien. Van de kleinste gebaren tot de grotere. Er zijn zoveel momenten waarop we iemands dag een beetje beter kunnen voelen. Deze momenten, groot en klein, hoop ik dat ze zullen dienen om hen te inspireren om op een dag gevers in hun eigen leven te zijn.

Dekorationly.com Het is het seizoen om te geven-Help me een goed doel te vinden vinden seizoen geven

Dekorationly.com Het is het seizoen om te geven-Help me een goed doel te vinden vinden seizoen geven

Dekorationly.com Het is het seizoen om te geven-Help me een goed doel te vinden vinden seizoen geven

, a place that gave hope, food and shelter to homeless youth in NYC. Zolang ik me kan herinneren, zou mijn moeder donaties geven aan het Covenant House , een plek die hoop, voedsel en onderdak gaf aan dakloze jongeren in New York. Kersttijd was vooral belangrijk voor haar om te geven, omdat ze altijd een speciaal plekje in haar hart had voor hen. Een jaar lang besloten we om op kerstavond in te gaan om vrijwilligerswerk te doen met hun jaarlijkse vakantiediner. Ik was 17, een senior op de middelbare school, ik was nerveus en opgewonden, ik wist niet wat ik kon verwachten. We moesten last minute annuleren en elk jaar daarna omdat ze niet goed genoeg was om te gaan. Ze stierf toen ik 23 was, maar haar gevoel van naastenliefde en gevoeligheid voor anderen in nood is me altijd bijgebleven. Ik denk dat ik het nog dichter bij me draag omdat ik weet dat het zo’n deel van haar was.

. Dus … Zondag postte ik over mijn segment in de Rachael Ray-show . gave all of the contestants $500. Nou, 50 Strong gaf alle deelnemers $ 500. Ik wist eerlijk gezegd niet dat er een soort van monetaire winst was toen ik ja zei. De gelegenheid om op de show te zijn was genoeg voor mij en laat me gewoon zeggen dat ik weet dat mijn moeder er dolgelukkig over zou zijn geweest. De rit naar huis vanuit de stad na het plakken op die dag voelde onwerkelijk. Ik bleef maar denken, “hoe is dit mogelijk?” Het overweldigende gevoel dat ik had was er een van dankbaarheid, voor deze carrière heb ik uit het niets gebouwd, mijn familie die ik meer liefheb dan het leven zelf, mijn vrienden, mijn huis, ons leven, waar we leven, enz … Ik kwam thuis en vertelde mijn familie over de ongelooflijke dag, ze waren zo opgewonden en wilden elk detail horen. Toen zei ik tegen hen dat ik dat geld weg wilde geven. Ik vroeg ook of zij ook wilden bijdragen. Jack zei meteen ja en Shane (mijn kleine boekhouder) vraagt ​​hoeveel, lol. Samen gaven ze nog eens $ 100 en dat kwam overeen.

Al met al hebben we $ 700 te geven en nu komt het moeilijke deel, aan wie en hoe? Ik wilde dit bericht schrijven en om je hulp vragen omdat ik denk dat we iets groters kunnen inspireren en ideeën aan elkaar kunnen geven. Zelfs als het een daad van vriendelijkheid is, een donatie van speelgoed, voedsel, kleding of geld. In een tijd waarin we overspoeld worden met hoeveel iedereen heeft (vooral op sociale media), denk ik dat het belangrijk is om te beseffen dat er zoveel zijn die worstelen.

Ok, dus dit is wat ik tot nu toe heb. Als je ideeën of links hebt, laat deze dan achter in de reacties hieronder. En als je iets in je eigen gemeenschap doet, hoor ik het graag!

Ronald McDonald House

Ronald McDonald House-Long Island

Speelgoed voor Tots

Speelgoed voor Tots-Long Island

Covenant House

Shriners

Cancer Society

St. Jude

Boys and Girls Club

Jongens en meisjes Club-Long Island

ASPCA

Girls Inc.

Wildwood Orphanage

of EEN lokaal gezin in nood

U kunt zien hoe moeilijk dit is ?!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen en te zorgen!

Fijne dag!

Dekorationly.com Het is het seizoen om te geven-Help me een goed doel te vinden vinden seizoen geven

Dekorationly.com Het is het seizoen om te geven-Help me een goed doel te vinden vinden seizoen geven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator