Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

Koopt een Fixer rechtsboven voor ons

Dag vrienden! Als je bent zoals ik, dan ben je nieuwsgierig naar de “fixer upper” -markt. Het lijkt de hete trend in onroerend goed te zijn en overal waar je draait lijkt het alsof er meer mensen aan boord springen om te zien of ze kunnen verzilveren. Of het nu lokaal is, binnen je eigen netwerk van familie en vrienden of op sociale media & televisie, het is een en al geroezemoes en terecht. Er kan een enorm financieel gewin zijn bij het aangaan van dit belonende spel van onroerend goed. Maar we weten allemaal hoe riskant en tijdrovend het ook kan zijn, vooral wanneer je al het werk zelf doet. Dus de vraag is, is het goed voor ons?

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

via

In deze branche ben ik bekend met de waarde die ik breng. En het is groot. Maar …. Er zijn veel componenten voor dit soort inspanningen. En het zou heel voorzichtig moeten worden ingevoerd. Nu weet ik dat ik zei dat ik dit jaar onverschrokkener zou worden, maar … met dit denk ik dat een doordachte planning noodzakelijk is.

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

via

Het is moeilijk om niet ingehaald te raken, ik zie overal prachtige beelden op sociale media en in mijn hart weet ik waartoe ik in staat ben. Kan ik dit doen? Ja zeker! Maar … ik heb mijn tijd, gezin en de financiële toewijding om over na te denken. Ik ben op geen enkele manier gedesillusioneerd door hoeveel werk dit zou doen. Ik heb genoeg alleen gezien en gedaan met vorige eigendommen om uit de eerste hand te weten.

Het andere ding om te overwegen is de woningmarkt en prijzen in mijn eigen gebied. Ik woon op Long Island, dat vaak vergeleken wordt met Californië in huizenprijzen en belastingen, het zou je verstand verbazen wat we betalen. Ik heb andere, meer redelijke gebieden bekeken, maar aan het eind van de dag moet ik in dezelfde buurt van het huis zijn. Ik heb video’s bekeken, naar podcasts geluisterd en lees momenteel een fantastisch en zeer nuttig boek over beleggen in onroerend goed.

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

via

In het weekend keken we naar een potentiële investering en we liepen weg in de veronderstelling dat het te duur was, vooral voor wat we zouden moeten doen. , in a prime “Hamptons” location and spoke with the seller, who does this as his livelihood. We gingen ook naar een prachtig open huis , op een uitstekende locatie “Hamptons” en spraken met de verkoper, die dit doet als zijn broodwinning. In dat gesprek zag ik hoeveel bloed, zweet, tranen en tijd hij in huis stortte. En wat een risico is het echt. Wowza! Het was een echte eye-opener.

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

via

John en ik kijken graag naar onroerend goed, dus we zullen het blijven doen, maar ik realiseer me ook dat ik hier niet op de tijdlijn van iemand anders ben. Ik ga niet in deze trein springen tenzij het echt de juiste fit voor ons is, inclusief iedereen. Dit is misschien niet het juiste seizoen van mijn leven om naar dit soort investeringen te kijken. Maar ik besef ook dat je erin moet zijn om het op zijn minst te weten, en kennis is zeker macht.

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

via

Ik zal me niet laten misleiden door het plezier dat het brengen van “Fixer Upper” shows met zich meebrengt, want binnen dat ene uur is een ongelooflijke hoeveelheid werk en opoffering die daarmee gepaard gaat. Plus kijken en doen, ook al vind ik LOVE this stuff zo anders, dat weten we allemaal. Als je dit idee zelf wilt uitproberen, bekijk dan My First Flip, ik denk dat het op het doe-het-zelf-netwerk is. Je zult dit snel uit je systeem halen, lol.

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

via

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

via

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

Dus als u overweegt ook een fixer-upper te kopen, zijn hier enkele dingen om over na te denken …

Kun je de initiële investeringskosten betalen?

Investeer je in een goede locatie?

Wat zijn uw verwachte renovatiekosten?

Heb je de juiste mensen, die je kunt vertrouwen in je hoek?

Wat zijn enkele hold-ups die u kunt tegenkomen?

Heb je een back-upplan? Kun je het huren of huur dekken als je niet meteen kunt verkopen?

Wat is uw tijdsbestek voor renovatie? Kun je intussen de hypotheek afdekken?

Wat zijn uw kosten om te verkopen? Bent u een makelaar of kent u iemand die zijn koers kan verlagen?

Kan uw familie de verbintenis aan?

Kent u de markt goed genoeg?

Maak je er genoeg van om je tijd en geld te verdienen?

Wat zijn de fiscale gevolgen voor de inkomstenbelasting, kortetermijnwinsten op de lange termijn ten opzichte van de lange termijn?

Ik ben geen expert wat dan ook !! Maar dit zijn dingen die ik mezelf heb gevraagd, dus ik dacht dat het nuttig zou zijn om te delen. Als je net als ik bent, word je misschien verleid door het idee om een ​​eigendom te repareren en te verkopen en eerlijk gezegd is het niet voor iedereen. Als je enig inzicht hebt, zou ik het leuk vinden als je het zou delen, kun je het achterlaten in de comments hieronder of mail me.

Fijne dag!

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

Dekorationly.com Koopt een Fixer rechtsboven voor ons rechtsboven koopt fixer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator