Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Linnen + leer: Den Reveal (deel 1)

Vandaag is het zover, eindelijk onthul ik mijn nieuwe hol! Na maanden van anticipatie en besluitvorming ben ik blij om te zeggen dat het bijna klaar is en dat we niet blijer kunnen zijn over de overstap . Toen ik de foto’s aan het bewerken was, drong het tot me door dat de texture-combo was waarom ik zoveel van deze ruimte hield, vandaar linnen & leer. on this room. Ik ben zo blij om samen te werken met het artikel op deze kamer. was the jumping off point and inspired the rustic modern mix of textures, styles and accessories. Hun midden van de eeuw getufte bank was het startpunt en inspireerde de rustieke moderne mix van texturen, stijlen en accessoires.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

, I found a shade of white that will look beautiful with THIS piece of art I created for over the sideboard . In het geval dat je je afvraagt ​​of ik nog steeds de muren moet schilderen , heb ik een witte tint gevonden die er mooi uitziet met DIT kunstwerk dat ik heb gemaakt voor over het dressoir .

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

. Als je je herinnert dat dit mijn eetzaal was . Ik wilde echt een extra ruimte die het gezin tijdens het koken kon gebruiken om te genieten van een rustig moment in de middag om in het weekend spelletjes te lezen of te spelen. Vanaf het moment dat we de verandering hebben gemaakt, gebruiken we het sindsdien. Dit is ook waar ik in de vroege uren van de ochtenden in de winterpauze, Netflix, naar lol keek.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Denver vindt het ook leuk, het is warm en helder en hij kan alles bekijken wat er buiten gebeurt. In de weekendochtenden nestelt Jack zich naast hem met veel dekens en ze halen een show op zijn iPad in, het is echt schattig. Ik zei toen we deze kleine man kregen, geen meubels, maar hij was zo klein en schattig, hoe kon ik me verzetten? Kijk gewoon naar dat gezicht.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

was also love at first sight. De marmeren tafel was ook liefde op het eerste gezicht. Het is zo goed gebouwd, stevig en niet te vergeten mooi !!! Het is perfect recht onder mijn baankroonluchter.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

De mix van rustieke, glamoureuze en moderne stijlen geeft de ruimte-persoonlijkheid en de texturen spelen zo leuk samen.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Dit is mijn favoriete stoel aller tijden! Ik was al bijna 1 jaar op zoek naar een leren stoel voor mijn familiekamer toen ik deze vond. is the perfect size, color and is so comfortable. De Sven heeft de perfecte maat, kleur en is zo comfortabel. Ik kan je niet vertellen hoeveel leren stoelen waar ik in heb gezeten, die stevig en stijf aanvoelden. Deze is absoluut perfect! Oh en het lumbale hoofdkussen is van Home Goods, slechts $ 12 bij inklaring, wat ?!

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

and replaced it with a dark gray woven chair about the same size. Ik heb de leren stoel eigenlijk uit mijn woonkamer gehaald en vervangen door een donkergrijze geweven stoel van dezelfde grootte.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen   De kussens die net zijn aangekomen bij Etsy, kunnen niet wachten om die met je te delen, ze zijn hier perfect. Het kunstwerk zal ook veranderen. Ik voorzag een meer kunstzinnige, rustieke uitstraling aan de muren. Ik voeg ook meer van mijn eigen kunst toe. Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Ik heb veel vragen over mijn plant aan de linkerkant, het is eigenlijk een slangenplant. Ik koop een groot deel van mijn huisplanten ofwel bij Lowe’s, mijn plaatselijke kinderdagverblijf of Ikea. Deze komt uit Lowe’s.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

De mobiliteit voor deze ruimte was belangrijk, dus ik koos voor een kleinere, ronde salontafel. , it is such an important message, especially now. Ik ben nog steeds dol op deze print , het is zo’n belangrijke boodschap, vooral nu.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

is a DIY and the indigo one is from Etsy. Het rasterkussen is een doe-het-zelf en de indigo is van Etsy. Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

are extraordinary! De armen op deze bank zijn buitengewoon! Ik hou ervan dat dit stuk traditionele elementen met een moderne gevoeligheid heeft.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Zo ziet het eruit in de vroege ochtend als de zon net opkomt. Het is mijn favoriete tijd. Je kunt het niet aan de foto’s zien, maar je hebt vanaf beide kanten een prachtig uitzicht op de baai.

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen   Hij sluipt hier elke kans binnen die hij krijgt, kleine schurk. Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Dit is een gesponsorde post, alle meningen zijn van mijzelf.

Laat het me weten als je nog vragen hebt, graag antwoord. Blijf op de hoogte voor deel 2 en de verf onthult!

Heb een mooie dagvrienden!

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Dekorationly.com Linnen + leer: Den Reveal (deel 1) reveal linnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator