Dekorationly.com Meer mezelf geven + Een geschenk voor jou mezelf geven geschenk

Meer mezelf geven + Een geschenk voor jou

Ik wilde dit bericht al tijden schrijven en elke keer als ik ging zitten om het te schrijven, ben ik van gedachten veranderd en heb ik besloten een ander bericht te schrijven. Het schrijven van persoonlijke berichten is moeilijk om zoveel redenen, vooral omdat kwetsbaarheid en het blootstellen van mijn gevoelens me onzeker maken over hoe het zal worden ontvangen. Maar … omdat Valentijnsdag over een paar dagen duurt, wist ik dat ik deze moest schrijven.

Dit is niet jouw typische post over Valentijnsdag en hoe je de mensen in je leven kunt laten zien dat je van hen houdt. Het gaat erom jezelf lief te hebben. En jezelf vriendelijk behandelen. Ik heb hier moeite mee gehad, misschien ook. Ik ben een aardig en vrijgevig persoon maar om een ​​of andere reden heb ik niet gewillig diezelfde warmte en vergevingsgezinde geest aan mezelf gegeven. Ik zorg voor anderen, dat ben ik alleen, ik ben een verzorger of dat is wat ik mezelf zou vertellen. Maar waarom was het dan zo moeilijk om voor mezelf te zorgen en voor mezelf te zorgen? In het verleden heb ik altijd alle redenen gevonden om het niet allemaal te vermijden. Waar was ik zo bang voor? Dat als ik mezelf voor het eerst op de markt zou zetten, ik mezelf meer zou waarderen? Ik denk dat we als vrouwen, moeders, grootmoeders, tantes, dochters, zussen en vrienden eerst aan anderen denken, het geeft ons een goed gevoel om te geven. En soms is er aan het eind van de dag niets meer over voor ons. En wij accepteren het. Goed afgelopen herfst deed ik iets dat niet typerend voor mij is, ik gaf mezelf toestemming om me weer belangrijk te maken. Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd, ik ben een gelukkige en zeer dankbare persoon, maar ik heb mezelf lange tijd geen prioriteit gemaakt. Ik ben de afgelopen 11 jaar thuis geweest met het opvoeden van mijn jongens en het jongleren met thuis en zaken en ik liet het los. En het ding dat ik niet meer wilde loslaten, was mijn gezondheid en welzijn.

Dekorationly.com Meer mezelf geven + Een geschenk voor jou mezelf geven geschenk

Dekorationly.com Meer mezelf geven + Een geschenk voor jou mezelf geven geschenk

Ik wil aanwezig zijn in mijn leven, om te genieten van de momenten die ik heb met mijn familie. Niet gestresst, afgeleid of moe zijn. Dit is altijd belangrijk voor me geweest en ik heb dingen meegemaakt die me de ware betekenis ervan hebben geleerd. Ik heb mijn best gedaan door de jaren heen, maar had altijd het gevoel dat ik er de meeste dagen niet aan kon voldoen. Toen Jack in september naar school ging en ik weer alleen thuis was, begon ik veel na te denken over hoe snel de tijd gaat. to read more. Ik begon na te denken over mijn moeder en mijn zus die deze wereld veel te snel verlieten en hoe ik er niet zeker van ben ooit naar deze plek gekomen te zijn, klik HIER om meer te lezen. Niet dat mama van 9 tot 4 jaar was, was een heel moeilijke overgang, maar daardoor ontdekte ik een nieuw seizoen van mijn leven [nadat ik wekenlang had gehuild]. Een seizoen om nog steeds mijn best te doen aan degenen van wie ik houd maar om mezelf ook in die groep te betrekken.

Zoals ik al zei, het hebben van de fysieke en mentale energie om er allemaal in mijn leven te zijn, is altijd belangrijk voor me geweest, maar tijd vrijmaken om er meer van te krijgen was altijd de kunst. Ik begon ongeveer 9 jaar geleden opnieuw te rennen, ik ben wat ze een lichtloper noemen, 2 mijl per pop, niets gek. Dat leek voldoende, maar toen ik ouder werd en een paar extra kilo’s opdroeg, werd het duidelijk dat ik meer moest doen. Mijn man rent, paddleboardt, surft, windsurft, speelt tennis, dus hij is altijd ondersteunend geweest, ik hield mezelf tegen. Afgelopen voorjaar werd ik moe van het moe zijn, dus begon ik beter te eten, meer eiwitten, minder suiker, minder brood en pasta, meer volle granen en voor het eerst in mijn leven begon ik calorieën te tellen. Het was monumentaal. Ik verloor ongeveer 8 lbs en voelde me een stuk beter. Maar … ik werd nog steeds zo moe aan het eind van de dag en ik wilde meer. Toen ze op een dag met een vriendin en haar jongens wandelde, vertelde ze me dat ze naar een personal trainer ging. Ik was altijd geïntrigeerd door mensen die gingen maar wist ook dat ik niet een van die mensen was. Maar waarom niet? Was het de tijd, het geld of dacht ik ook niet dat ik het waard was? Ik denk dat je er zo aan gewend bent om zonder dat je goede dingen negeert en zegt: “Ik heb dat niet nodig.” Nou, ik kwam die dag thuis en vertelde mijn man dat ik nieuwsgierig en geïnteresseerd was. Hij was ondersteunend, hij wist dat dit belangrijk voor me was. Na 2 dagen nadenken belde ik ‘de trainer’ en maakte ik een afspraak. Vanaf het begin voelde ik me zo comfortabel en gelukkig omdat ik voor het eerst sinds lange tijd iets heel goeds voor mezelf deed. Iets dat iedereen in mijn familie zou beïnvloeden, op een goede manier natuurlijk. Nou, ik ga al 3,5 maand door en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Je realiseert je niet hoe een goede trainingsroutine je op zo’n positieve manier beïnvloedt tot je begint. Sommige dingen die ik heb opgemerkt, ik voel me minder gestresst, ik heb veel meer energie dan ooit in mijn 20’s, ik ben meer gemotiveerd en gefocust, ik eet gezonder en maak betere keuzes, ik heb een betere houding, heb spierdefinitie bereikt, heb die vervelende baby verloren gewicht en ik ben gewoon gelukkiger in het algemeen, ik voel me lichter als dat logisch is. Het is het beste wat ik voor mezelf heb gedaan. Ik ben 42 en realiseer me gewoon dat ik niet mijn beste zelf kan zijn tenzij ik voor mezelf zorg. Ik zeg niet dat iedereen naar buiten gaat en een personal trainer in dienst neemt, maar als je net als ik bent en meer wilt, ga dan gewoon verhuizen, maak een wandeling, ga naar een sportschool, ga naar een klas met een vriend, want raad eens, je bent de moeite waard! En vergeet niet om jezelf te trakteren, misschien met wat verse bloemen of een latte, je nagels klaar te krijgen, tijd te maken voor jezelf om creatief te zijn, een bubbelbad te nemen of een film te kijken, wat het ook is, wat tijd te nemen om doe wat je gelukkig maakt, niet morgen, maar vandaag.

Deze GRATIS afdrukbaar is voor jou, Happy Valentines Day iedereen !!! Klik met de rechtermuisknop en opslaan.

Dekorationly.com Meer mezelf geven + Een geschenk voor jou mezelf geven geschenk

Fijn weekend!

Dekorationly.com Meer mezelf geven + Een geschenk voor jou mezelf geven geschenk

Dekorationly.com Meer mezelf geven + Een geschenk voor jou mezelf geven geschenk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator