Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam

Hallo vrienden! . Vorige week was een beetje gek om het huis klaar te maken voor de vakantie, dus ik kreeg geen kans om mijn vakantiesegment op de Rachael Ray Show te volgen . Heb je het toevallig gezien? Geen zorgen als dat niet zo is, ik zal het aan het einde van dit bericht laten posten.

Waar te beginnen…

Het begon allemaal toen ik op een middag in oktober naar het voetbalveld liep. Ik ontving een e-mail van een van hun producenten met de vraag of we later die avond konden spreken. Natuurlijk zei ik “JA!” We spraken over een mogelijk segment maar toen viel dat segment ten einde. Ze zeiden dat ze misschien in contact zouden komen met een vakantiesegment, maar ik weet hoe deze dingen werken, dus ik heb mijn verwachtingen niet gewild.

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Iets meer dan een week later had de Rachael Ray-show contact over een vakantiesegment. Ik sprak met een paar verschillende producenten, in een korte tijd en uiteindelijk kreeg ik de oproep op een zaterdagavond dat ze me absoluut voor het segment wilden hebben. Ik was dolgelukkig, mijn jongens en man waren ook extatisch voor mij! Toen ik die avond naar bed ging, was het eindelijk binnengedrongen, ik was opgewonden maar ook nerveus, hoe kon ik dat niet zijn, dit was mijn eerste televisie-ervaring op een enorme show en een netwerk, jubel !!!

Wat is het volgende….

Ze vroegen om een ​​video met een vakantievignet. Het grappige was dat het op die dag niet zo grappig was, maar … we werden wakker zonder kracht en ik moest de video tegen het begin van de middag ophalen. Ik was op de weg gevallen en had de draden ermee neergeslagen. John had met mijn auto langs de omgevallen boom gereden (dus ik kon mijn telefoon niet op die manier opladen). Hij was bang dat ik vast zou komen te zitten zodra de trucks het gaan repareren, want er is maar één weg in en uit mijn buurt. En mijn telefoon had slechts 30% stroom en je weet hoe snel dat gaat wanneer je video aan het doen bent. Lessen geleerd >>> laad je telefoon altijd ‘s nachts op.

Vanaf het moment dat ze me officieel vroegen om het segment te doen, was er 3 dagen voordat ik naar NYC moest gaan. Ik kreeg mijn nagels klaar op Halloween, vlak voor het trick or treat toen ik het telefoontje kreeg om me precies te laten weten wat ik zou doen en de tijd dat ze me wilden hebben. De dingen werden echt en mijn opwinding was niet meer te bespeuren.

Ik werd de volgende dag om 3:30 uur wakker om ingepakt te worden en de bus in te stappen om de stad in te trekken. De hele tijd dat ik zo nieuwsgierig was naar WIE anders zou ik het segment met mij doen. Ik liep het gebouw binnen om 9:00 uur en het voelde nog steeds onwerkelijk. Ze brachten me naar boven, gaven me een kennismaking met al het personeel, die ongelooflijk waren !! !!!! Ze liepen me naar mijn groene kamer en daar kwam Taryn !!!! Ik was zo opgewonden dat zij het was! Ik ben dol op haar, we hadden elkaar eerder ontmoet tijdens een BHG Stylemaker-evenement.

In de dagen voor de tapedag hadden we allebei de projecten en de vakantie-looks besproken die we leuk vonden, dus toen we daar aankwamen, hadden we 2 tafels gevuld met items voor ieder van ons. We hadden ongeveer 5 uur om onze doe-het-zelfstudie, tafellandschap, boom en een deur of mantel te maken. Oh mijn god, ik was in mijn glorie !!!

Ben je klaar voor het beste deel? knows who Genevieve Gorder is. Iedereen die volwassen is geworden en naar Spaces Spaces heeft gekeken, weet wie Genevieve Gorder is. Het is een beetje gek hoe soms het leven je volledige cirkel brengt. Toen ik met John van achter in de twintig naar Colorado verhuisde, liet mijn huis me zien en decoreren, zodat ik mijn familie en vrienden en het leven in New York niet kon missen. Nooit in mijn wildste dromen dacht ik ooit dat ik Genevieve zou ontmoeten en 15 jaar later een groene kamer met haar zou delen voor een korte tijd. Wat?! Een van de mooiste verrassingen in dit alles was hoe leuk en bemoedigend ze was! too, they both came back to our green room to tell Taryn and I that we did great & to take another picture with us. Greta ook, ze kwamen allebei terug naar onze groene kamer om Taryn en ik te vertellen dat we het geweldig hebben gedaan & om nog een foto met ons te maken.

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

(Je kunt aan de foto’s hierboven zien dat we een puinhoop hebben gemaakt in de groene kamer ^^^)

Ok terug naar het segment …

De ochtend was ZO leuk, wetende dat we slechts een bepaalde hoeveelheid tijd hadden om af te maken en moesten gebruiken wat we ons gaven. We moesten iets fantastisch creëren, de druk was erop. Ik leef voor dit soort dingen!

Ze waren die dag 3 segmenten aan het opnemen, dus het was druk. Het zien van de ins en outs van de productiekant van een show was fascinerend !! De art director, producenten en crew waren ongelooflijk !! Ik heb een nieuw respect voor alles wat nodig is om een ​​show te maken. Rachael was ook erg lief! We hebben haar niet gezien of ontmoet voordat we op de camera gingen. Het ging allemaal zo snel voorbij. Het was een waas over wat ik zelfs zei, lol.

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Dit was zo’n ongelooflijk, once in a lifetime moment !! Ik ben zo dankbaar voor de kans! , a Made in the USA company, for giving the winnings to all of us contestants!! Ik wil een speciale schreeuw uitspreken aan Fifty Strong , een bedrijf in Made in the USA, voor het geven van de winst aan alle deelnemers !! Blijf op de hoogte voor wat leuk vervolg hierop.

Fijne dag!

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Dekorationly.com Mijn Rachael Ray-vakantiesegment + Hoe het kwam vakantiesegment rachael

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator