Dekorationly.com My Happiness Project 2019 project happiness

My Happiness Project 2019

Hallo vrienden! Gelukkig nieuwjaar! Ik heb dit bericht een tiental keer in mijn hoofd geschreven en ben zelfs gaan zitten om het een paar keer te schrijven, maar elke keer vertrok mijn geest in verschillende richtingen. Ik weet niet zeker waarom de eerste post van het nieuwe jaar altijd zo ontmoedigend is om te schrijven, maar dat is het wel. Op mijn loop vanmorgen begon ik te luisteren naar Oprah’s Super Soul Sunday-podcast. Ik heb afgestemd op “8 Rules of Happiness” met gast Gretchen Rubin van The Happiness Project. Ik voelde meteen dat ik in contact was met dit interview, dus ik dacht dat het leuk en therapeutisch zou zijn om het nieuwe jaar te beginnen met een lijst met dingen die me gelukkiger en mindfuler, minder gestrest en meer geduldig maken :).

Dekorationly.com My Happiness Project 2019 project happiness

My Happiness Project 2018 …

Mijn angsten zullen me verdrijven in plaats van me tegenhouden . Het was het jaar 38 van mijn leven, terwijl ik tijdens een ochtendrun een bewuste keuze maakte om niet langer angst mijn leven te laten beheersen. Sindsdien heb ik veel van mijn angsten het hoofd geboden. Sommige waren veel moeilijker dan ik dacht en sommige gingen niet volgens plan. Maar … ik leerde iets waardevols elke keer dat ik er doorheen ging. Ik kwam erachter dat ik meer op mezelf kon rekenen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en dat ik sterker was dan ik mezelf de eer geef. Dit is het jaar dat ik mezelf verder zal pushen. Ik zal nog steeds een zorgvuldig evenwicht bewaren, maar ik zal mijn angst niet in de steek laten en met mij mee wandelen op deze reis.

Een sk voor meer hulp. Oh mijn god, dit is ZO moeilijk! Ik heb een schat aan geweldige familie en vrienden die me kunnen helpen beter te worden in wat ik wil bereiken, ik moet het gewoon vragen. In het verleden voelde het alsof ik niet wilde dat iemand zich verplicht voelde, dus ik vroeg het niet. Maar wat ik me realiseerde, is dat mensen die er om geven meestal willen helpen.

B e me. Ik verborg me al zo lang in mijn schaduwen, wilde nooit echt gezien worden of eruit springen. Bloggen durfde me om uit die schaduwen te komen, maar het was niet altijd gemakkelijk. Naarmate ik ouder word, vind ik vrijheid in het loslaten van wat iedereen wil dat ik ben en gewoon zijn wie ik werkelijk ben. Het is zo bevrijdend !!

Mijn verhaal. Ik heb mijn genealogie onderzocht en zelfs mijn DNA getest. Raad eens, beide kanten van mijn familie kwamen uit het niets. Slecht is een understatement. Ze waren allemaal immigranten uit Ierland en Groot-Brittannië en hadden een krankzinnige hoeveelheid moed om hun leven en hun land achter te laten om naar Amerika te komen. Ze vochten om te overleven en uiteindelijk zagen generaties voort hoop op een beter leven. Ik ben dankbaar voor ALLE offers die zijn gedaan, zodat ik hier vandaag kan zijn met een huis, gelegenheid, rechten, een stem die gewaardeerd wordt en mijn familie! Daarmee heb ik waarheden ontdekt die ik nooit heb gekend. Ik zal de waarheid niet schuwen, in plaats daarvan zal ik dapper erop lopen.

Doe meer van wat mij gelukkig maakt. Jongleren met een druk leven kun je vergeten waar je gelukkig van wordt. Ik zal meer tijd vrijmaken voor het maken van kunst, wandelingen op het strand alleen maar omdat, het nemen van middagtrips met Denver, koffie met vrienden, tijd met mijn vader, spelletjes met mijn jongens, dateert met John, voorouderlijk onderzoek, zelfreflecterend alles, documentaires en ja, Netflix! Ik houd de laatste tijd van enig historisch drama !!

M eer tijd voor persoonlijke verbinding. Een bedrijf runnen, een huis en moeder zijn kost ongelofelijk veel tijd. Goed zijn in deze dingen kost nog meer tijd, tijd en soms heb ik niet het gevoel dat ik het heb. Het kan moeilijk zijn om de tijd te vinden om persoonlijke verbindingen te leggen of te onderhouden. Degenen die meer omvatten dan een like of commentaar op sociale media. Degenen die me misschien verder duwen om een ​​brok tijd uit te hakken om daadwerkelijk bij iemand te zijn. Misschien persoonlijk of telefonisch. Er was een paar maanden geleden een situatie waarbij we mijn vader bijna verloren hadden. Ik probeer, zelfs als ik het druk heb, door de week meer tijd voor hem vrij te maken terwijl de jongens op school zijn. Ik ben eigenlijk een dagboek van zijn leven begonnen en vertel het voor hem tijdens mijn bezoek. Het was zo’n zegen om hem in een heel nieuw licht te leren kennen.

Ontkoppeld raken. Ik ben beter als ik niet aan mijn telefoon zit. Ik denk dat ik redelijk goed ben in het beheer van telefoons, maar ik kan beter. In een industrie zijn, waar het allemaal draait om wat ik altijd kan delen, kan zeker zijn tol eisen. Ik zou graag meer grenzen willen stellen en het verdomde ding meer thuis laten! Wie is met mij?!!!

D eclutter mijn gedachten, thuis en leven . Ik besef dat ik graag wil vereenvoudigen, zuiveren, weggeven, gooien, stapels maken en organisatie creëren. Ik ben beter als er een organisatie in mijn huis is. John is helaas een spulmagneet. Nou nee niet meer, dit jaar heb ik de leiding en ik ga ons huis en leven declareren. Ik ben al begonnen in alle kinderruimtes. Oh mijn god, het voelt zo goed! We hebben dit jaar al een ton en meer gedoneerd. De kelder staat op mijn lijst en het zit vol. Wens me geluk:).

C om terug te geven. Ik ben 2017 begonnen en wilde een verschil maken. Ik wil dat in 2108 voortzetten.

Dekorationly.com My Happiness Project 2019 project happiness

S dankbaar en vriendelijk. Is er echt een andere manier om te zijn? Zoveel van onze dagelijkse huiselijke gesprekken draaien hieromheen. Ik geloof oprecht met dankbaarheid vreugde. En met vriendelijkheid komt compassie, acceptatie en liefde.

E mbrace rust. Ik heb seizoenen waarin ik creatiever ben dan anderen, dat weet ik nu. En raad eens?! Ik ben eindelijk op een punt in mijn leven dat ik er vrede mee heb. Het is de eb en vloed in het leven die ons verjongt en inspireert, ons in staat stelt te letten op onze plaats in de wereld, de mensen van wie we houden en ons verbonden voelen.

Heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Of ideeën over wat je meer geluk brengt in 2018? Ik zou het leuk vinden om te horen !!!

Een heel gelukkige dag!

Dekorationly.com My Happiness Project 2019 project happiness

Dekorationly.com My Happiness Project 2019 project happiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator