Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Hallo vrienden! Ben je benieuwd hoe ik meer dan $ 350 bespaarde in de gordijnen van mijn familiekamer en toch de look van de Pottery Barn kreeg? Mijn geest gaat altijd, als je creatief bent zoals ik & geniet van het opslaan van een buck of 2 wanneer mogelijk, dan kun je deze post begrijpen en waarderen. in this room, I needed a contrast with the new woven texture. Het begon allemaal toen ik de tinten in deze kamer veranderde, ik had een contrast nodig met de nieuwe geweven textuur. Ik had 6 panelen nodig en we weten allebei dat dit kostbaar kan zijn. Ik zocht overal naar gordijnen, Ikea, West Elm, Pottery Barn en Restoration Hardware. Nadat ik me realiseerde dat ik een fris wit wilde, was het een opluchting om me in één richting te kunnen concentreren. Het kleed in mijn woonkamer is een gewaagd patroon, dus ik wist dat iets zachts en neutraal een perfecte keuze was, plus het gaf me opties als ik dingen op de weg wilde veranderen. pretty white sheer linen drapes at Pottery Barn and even though they were pricey, I though I would take one panel home to see. Ik vond DEZE mooie witte doorzichtige linnen gordijnen bij Pottery Barn en hoewel ze prijzig waren, hoewel ik een paneel naar huis zou nemen om te zien. Ik vond ze leuk, maar nadat ik de wiskunde had gedaan, wilde ik geen $ 500 uitgeven aan neutrale witte gordijnen voor mijn familiekamer. Ik wist dat ik een alternatief plan moest vinden.

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dus … .Ik ging op zoek naar tafelkleden, ze waren de perfecte breedte en lengte, en ik wist dat ik ze goedkoop kon vinden, het enige probleem was het vinden van 6. Ik wilde ook een natuurlijk materiaal zoals katoen of linnen. . Geen geluk in de plaatselijke winkels, dus ik controleerde H & M en daar was het, het perfecte tafelkleed .

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Eenmaal aangekomen monteerde ik ze op mijn ramen om er zeker van te zijn dat ik ze leuk vond. . Ik heb een tabblad gemaakt met organzalint achter het materiaal {back tab}, je vindt HIER een tutorial. Sorry, ik werk zo snel soms vergeet ik om foto’s te nemen :). Toen heb ik ze gestoomd, ze waren lang, dus ik puddled hen, wat een mooie uitstraling is.

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

U kunt meer lezen over mijn ingelijste foto en hoe u een mantel HIER kunt stylen . Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

. Je kunt ook meer informatie vinden over mijn nieuwe leren stoel en waarom ik vind dat elke kamer HIER een beetje leer moet hebben.

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

. Ja, dat is een IKEA sectioneel, ik heb het 3 + jaar gehad en ben er nog steeds dol op, je kunt HIER meer vinden.

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dus wat denk je ervan? Zes ramen kostten me iets meer dan $ 100 met belasting en verzendkosten, wat een fantastische besparing is! En ik ben dol op de textuur, het is een natuurlijk, lichtgewicht katoen, zodat je het weefsel kunt zien, een beetje zoals het linnen, maar voor veel minder.

Als je gevoel zegt dat iets te veel is, vertrouw het dan. Ik merk dat wanneer ik ergens vandaan loop en er doorheen denk, het altijd een betere keuze is, ongeacht wat ik beslis.

Fijn weekend!

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Dekorationly.com Pottery Barn Knock Off Drapes-How I Saved Over $ 350 saved pottery knock drapes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator