Dekorationly.com Rustieke Urban Tween Kamer urban tween rustieke kamer

Rustieke Urban Tween Kamer

Dekorationly.com Rustieke Urban Tween Kamer urban tween rustieke kamer

Dag vrienden! Ik hoop dat je week goed van start gaat. for a long weekend. Vorige week hadden we onze winterstop, dus we waren een paar dagen thuis en toen hebben we het gemengd door HIER een lang weekend te houden. Het is een geweldige kleine uitje voor ons, we springen op de veerboot van het noorden van Long Island, Orient naar Connecticut en rijden dan een uur en we zijn in het schilderachtige, historische New England kustplaatsje Newport, RI. We vinden het geweldig, heb je een plek waar je dol op bent? Ik zou het graag horen, ik ben zo gefascineerd door verschillende delen van het land, de geschiedenis en wat het speciaal maakt.

Ok, laten we naar de goede dingen gaan. Ik ben de afgelopen maand bezig geweest met het ontwerpen van beide jongenskamers, deze dingen brengen me voor altijd. because I have been in search of the perfect shade to paint some furniture in both rooms, I will use some vintage pieces I have already along with some new items from HERE and lots of bargains I have picked up along the way {& a few splurges too}. Vorige week deelde ik mijn favoriete marine verfkleuren omdat ik op zoek was naar de perfecte schaduw om wat meubels in beide kamers te schilderen, ik zal een aantal vintage stukken gebruiken die ik al heb samen met enkele nieuwe items van HIER en veel koopjes die ik heb geplukt langs de weg {& een paar splurges ook}.

Het is 5 jaar geleden dat we naar ons huis zijn verhuisd en ik ben nu bezig met het ontwerpen van de kamers van mijn jongens. Het is al eerder gezegd, maar ik wil nog even zeggen, ik neem mijn tijd met het versieren, vooral als ik het niet zeker weet. Ik heb me nooit echt willen binden aan een thema of een moment in de tijd met hen. Ik denk dat dat deels ook de reden is waarom het zo lang heeft geduurd. Ik hou ervan om zeker te zijn voordat ik in dingen spring, zelfs decoratie, lol. Bovendien wilde ik hun kleine persoonlijkheden ontwikkelen, want uiteindelijk is dit ook hun ruimte. De eerste is Shane, ik zal het kamerontwerp van Jack de komende weken delen.

Sommige negatieven over zijn kamer, het is klein, donker en twee muren zijn onbruikbaar, dus ik heb echt creatief moeten worden met deze ruimte. Ik weet niet zeker waarom, maar ik heb Shane’s room Navy enkele jaren geleden geschilderd. Ik hou van de kleur, maar het maakte het nog donkerder, wat ik eerst leuk vond, maar zijn kamer voelt vaak als een grot.

Het plan – opgefleurd de muren, verf de bekleding en deuren grijs, geef meer opbergruimte, maak het samenhangend met kleur door zijn meubels (inclusief stapelbedden) te schilderen in een donker marine, breng textuur aan voor een gezellige, rustieke uitstraling, laag in oud met nieuwe, voeg dingen toe waar hij van houdt en betekenis houdt, maak het functioneel door extra zitplaatsen, broodnodige verlichting en schapruimte aan te brengen en het meubilair te herschikken.

Dekorationly.com Rustieke Urban Tween Kamer urban tween rustieke kamer

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17

Dit is het voorschot van toen we voor het eerst naar binnen gingen …

Dekorationly.com Rustieke Urban Tween Kamer urban tween rustieke kamer

to find out my favorite navys….. Als je dit bericht hebt gemist klik HIER om mijn favoriete marine te vinden …

Dekorationly.com Rustieke Urban Tween Kamer urban tween rustieke kamer   to find out my top 10 Benjamin Moore grays….. En klik HIER om mijn top 10 Benjamin Moore greys te vinden …

Dekorationly.com Rustieke Urban Tween Kamer urban tween rustieke kamer

Blijf kijken:)! Fijne dag!

Dekorationly.com Rustieke Urban Tween Kamer urban tween rustieke kamer

Dekorationly.com Rustieke Urban Tween Kamer urban tween rustieke kamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator