Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare

Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties

Hallo vrienden! Ik hoop dat je de beste start hebt voor je lente! Ik kan je niet vertellen hoeveel ik geniet van de warmere dagen en later buiten kan spelen. Alles begint te bloeien en dat inspireert me om opnieuw mijn buitenruimten te creëren. Elk jaar maak ik een paar aanpassingen, voeg ik wat nieuwe dingen toe, doe ik een paar doe-het-zelf en verplaats ik stukken om het fris en anders dan de jaren ervoor te laten voelen. Dit jaar is mijn eerste opdracht om de stoelen op mijn veranda te vervangen. Het is een uitgestrekte ruimte en ik weet dat het een groot stuk aankan dus besloot ik dat het tijd is om een ​​buitenafdeling toe te voegen aan het hoofdgebied.

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare

Ik bestelde er een die me de flexibiliteit geeft om er een bank van te maken als ik daar voor kies, maar het komt met een chaise en op dit moment houd ik van dit idee omdat we zoveel tijd hier buiten doorbrengen. Meer ruimte hebben om te loungen zal een game changer worden. Ik ga voor een neutrale basis van donkergrijze, natuurlijke houttinten en wit, en dan wat kleur toevoegen met indigo’s, turkoois en misschien oranje.

Dit is mijn 3e sectie. Ik heb er een binnen en zal er 2 buiten hebben. Wat ik zo leuk vind aan de buitensecties, is dat ze modulair zijn, zodat je de stoelen kunt mixen en matchen als je de look beu bent. Ik hou ook van dat ze gezinsvriendelijk zijn en zorgen voor een gezellige zithoek die samenhangend aanvoelt.

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare   Lowe’s Spring Makeover

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare   Allen & Roth lentevoorbeeld

Deze hadden me hallo en een paar zijn erg budgetvriendelijk ….

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare   Joss & Main

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare   Pier 1 Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare

Pottery Barn

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare   West Elm

Nadat ik de inspiratie stukken had gevonden, begon ik onderzoek te doen naar wat meer betaalbare opties. De onderstaande zijn het beste voor de prijs. Er zijn een paar meer dan $ 2000, ik heb ze achtergelaten omdat ik dacht dat ze de kosten waard waren. Ter info, ik heb een aantal goede gevonden onder de $ 1000. Ik heb de neiging om van strakke moderne armen en eenvoudige kussenstijlen te houden.

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare

Om deze stukken te kopen, klik op onderstaande afbeeldingen …

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare
here ). Let op: deze post kan gelieerde links bevatten, waardoor we een kleine commissie van uw aankoop kunnen doen, maar uw aankoopprijs blijft hetzelfde (zie ons beleid ten aanzien van volledige openbaarmaking hier ).

Fijne dag!

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare

Dekorationly.com Stijlvolle buitensecties + 16 betaalbare opties stijlvolle opties buitensecties betaalbare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator