Dekorationly.com The Inspiration Exchange Linky Party # 17 party linky inspiration exchange

The Inspiration Exchange Linky Party # 17

Welkom bij City Farmhouse!

Hallo en welkom op mijn blog! Ik ben Jen, de creative director en oprichter van de New York lifestyle blog, City Farmhouse. Ik ben een auteur, maker, stijldeskundige, ontwerper, kunstenaar, fotograaf + beïnvloeder. Ik vind dat huisontwerp persoonlijk moet aanvoelen en een verhaal vertellen door de lagen die in de loop van de tijd evolueren. Mijn blog benadrukt dat een mooie ruimte kan worden bereikt voor elk budget door doordachte planning, vindingrijkheid en een beetje DIY.

Dekorationly.com The Inspiration Exchange Linky Party # 17 party linky inspiration exchange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator