Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor

Tips voor het toevoegen van Spring Decor

Hallo stadsboerderij lezers !! Ik ben vandaag terug om een ​​aantal van mijn go-to’s met u te delen voor het toevoegen van lentedecor aan uw huizen. Het is altijd leuk om dingen op te frissen voor de lente, en ik hou van het veranderen van mijn decor als de seizoenen buiten veranderen. Soms is het niet altijd eenvoudig om te versieren naarmate de seizoenen veranderen zonder het gevoel te hebben dat je huis helemaal in beslag genomen is door het seizoensgebonden decor. Begrijp me nu niet verkeerd, ik ben dol op net zoveel decoreren als het volgende meisje, maar vandaag ga ik met jullie delen mijn eenvoudige benadering van decoratie voor de lente.

Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor

Groen toevoegen: ik ben dol op verse bloemen op elk moment van het jaar in mijn huis, maar niets zegt dat de lente meer is dan het binnenhalen van enkele verse bloemen. Ik voeg groen toe in mijn huis in faux en fris, met mos en faux bukshout en hortensia’s. Dan voeg ik een van de twee plekken in mijn huis toe voor een aantal vers gekochte bloemen. Ik pik alles wat de supermarkt op dat moment aanbiedt, omdat het snel en eenvoudig is. Ik krijg niet altijd de beste selectie, maar een tip die ik gebruikte, was om in hetzelfde kleurenpalet te blijven. Voor de lente is het meestal wit met groene vlekken.

Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor

Chalk it Up: een van mijn favoriete onderdelen over het hebben van krijtborden door heel mijn huis, is dat ik seizoenscitaten of songteksten als inspiratie kan gebruiken. Ik verander mijn bord elk seizoen opnieuw als een zachte herinnering aan wat er dat seizoen gaat komen. Het is een eenvoudige manier om het thema van dat jaar te decoreren en te dragen zonder het algemene decor van je huis over te nemen! Hier heb ik het bovenste paneel van deze deur in onze eetkamer geverfd om de ruimte interessant te maken, en natuurlijk mijn liefde voor krijtborden! Je kunt vrijwel elk oppervlak met schoolbordverf schilderen, zorg ervoor dat je het op smaak brengt voordat je voor het eerst schrijft, en je bent klaar om het in elk seizoen op te maken!

Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor

Verander je muurkunst: wees niet bang om dingen per seizoen uit te wisselen. Ik heb een aantal dingen aan onze muren hangen die er zijn geweest sinds de dag dat we er waren, en andere muren niet zo veel! Ik verander constant wat in mijn lijst staat, afhankelijk van het seizoen. Ik ben dol op botanische prints en vond dat ze de perfecte manier waren om te zeggen dat de lente onderweg is, dus heb ik de grote zwarte spiegel die we in onze eetkamer hadden verwijderd en vervangen door enkele rustieke houten lijsten en gratis botanische prints. Je kunt dit bericht

Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor

Doe een lente thema Craft: ik maakte deze Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor

Vervangen Kussens en accessoires gooien: ik weet dat de laatste gemakkelijk is en we doen dit waarschijnlijk allemaal. Ongeacht het seizoen verander ik altijd mijn kussens en accessoires, omdat het de ruimte opfrisst. Voor de lente ga ik echter eenvoudig. Fris en schoon is het thema voor mij. Na een lange winter om binnen te zijn, wordt alles gewassen en goed schoongemaakt. Ik houd me aan eenvoudige patronen, omdat ik wil dat de kamer fris aanvoelt voor de lente. Alles is luchtig en licht als het gaat om het decor om een ​​schone start voor de lente aan te geven en de warmere temperaturen komen eraan! Ik stop alle overgebleven winterdecor op en voeg accessoires toe met veel groen en wit. Ik houd mijn ruimtes vrij neutraal, maar je kunt altijd zien welk seizoen het is gebaseerd op mijn decor. Je kunt mijn onderstaande Spring-interieurposten ophalen:

Spring” dining room>

Instagram“>

Heeft u een ontwerpvraag? Bezoek Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor   ************************

Bedankt Bre! Geweldige tips! Ik hoop dat jullie allemaal een mooi weekend hebben,

Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor

Dekorationly.com Tips voor het toevoegen van Spring Decor toevoegen spring decor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator