Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

Verfdilemma: Licht versus donker

Het lijkt erop dat de beslissingen voor het hol de laatste tijd nooit eindigen. Ik klaag helemaal niet omdat ik van dit alles houd maar voel je je ooit vast? Alsof je zoveel GROTE beslissingen hebt genomen dat je hersenen een beetje gefrituurd raken? Welnu, dat is hoe ik me nu voel. Ik heb een beetje een verfdilemma om voor de denmuren licht of donker te gaan. Ik wist meteen dat ik wilde dat de ruimte helder of helder of diep en donker aanvoelde, ik vernauwde het en selecteerde er 5 van elk. Vorige week koos ik een van de donkere kleuren voor de muren en zei tegen mezelf: “Dit is het !!!” Ik was daar zeker van :). Toen maakte ik een abstract kunstwerk af voor over het dressoir en staarde het het hele weekend aan. Ik besefte dat het gewaagde kunstwerk veel meer opvalt met witte muren. Dus ik sta nog steeds op het hek. Ik hou eigenlijk nog steeds van het stormachtige blauw, maar het is tijd voor een verandering. Aan het einde van de dag moet ik een verfkleur kiezen die bij ons thuis zal aanvoelen, ongeacht trends of een diep verlangen om een ​​gewaagde kleur te proberen.

this entire year!! Ik ben blij je te vertellen dat ik het hele jaar met Sherwin-Williams zal werken !! Ik zal deel uitmaken van hun Blogger-panel samen met 3 andere geweldige bloggers. Ik zal een aantal fantastische verfposten delen en zal ook deel uitmaken van 2 prachtige evenementen waar ik terug geef aan de gemeenschap. Een van mijn doelen voor dit jaar was om terug te geven. Na veel zoeken in de ziel van vorig jaar, voelde het als een natuurlijke stap om mijn liefde voor thuisdesign te delen met anderen in mijn gemeenschap. Dus dit is echt een perfecte match.

Ok … dus hier zijn de verfkleuren van Sherwin-Williams die ik heb verkleind tot voor de studeerkamer ….

Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

Houd in gedachten dat dit mijn eetzaal is die nu het hol is.

Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

En dit is de tint waar ik de laatste tijd ontzag voor heb en wat kunst die mijn aandacht trekt … Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

Gemarmerd wakker worden Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

Mist stijgt boven het water

Onthoud dat dit het ontwerpplan is …

Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

Nog een keer…

De witte kanshebbers …

Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

En de donkere kanshebbers ….

Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

Nog ideeën? Heb je een van deze kleuren gebruikt?

Het plan van hier, voltooi kunststuk # 2 en zie wat ik denk over het contrast, en verf monsters direct aan de muur. Wens me geluk!!!

Een mooie dag, vrienden!

Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

Dekorationly.com Verfdilemma: Licht versus donker versus verfdilemma licht donker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator