Dekorationly.com Waar we onze donaties hebben gegeven Deze jaar-update update hebben gegeven donaties

Waar we onze donaties hebben gegeven Deze jaar-update

Hallo daar! Laat het aftellen doorgaan! Nog 4 dagen tot Kerstmis !!! Ik vond dit gezegde hieronder en het vatte perfect mijn gedachten samen over een goed mens zijn. that I had won on the Rachael Ray show away to a deserving family or organization. Vorige week heb ik ook gepost dat ik de $ 500 die ik had gewonnen op de Rachael Rayshow weggaf aan een verdienstelijke familie of organisatie. Ik wilde een follow-up met je maken, eerst om dank te zeggen voor AL je ongelooflijke ideeën en manieren om deze feestdagen te geven !! . Als je nog steeds op zoek bent naar manieren om dit vakantieseizoen te geven, scroll dan naar de onderkant van DEZE POST . Ik wilde je ook laten weten hoe we dat geld hebben weggegeven.

Dekorationly.com Waar we onze donaties hebben gegeven Deze jaar-update update hebben gegeven donaties   Als je je herinnert, gaf Shane & Jack ook $ 100 en dat paste bij elkaar, dus hadden we samen $ 700. , packed the car and delivered them last week. We hebben een heleboel cadeaus gekocht voor het Little Flower Orphanage , de auto gepakt en vorige week bezorgd. Op de rit naar huis zei Shane: “Mam, dat was heel aardig van je om dat te doen, dank je.” Mijn hart was vol. Dat is alles wat ik wil, is voor hen om te zien wat vriendelijkheid kan doen en dat het ertoe doet. Veel.

Dekorationly.com Waar we onze donaties hebben gegeven Deze jaar-update update hebben gegeven donaties   Ik ben zo opgewonden om te zeggen dat ik 2 families heb gevonden om de $ 500 te doneren, met hulp van een vriend. Ze zijn beiden alleenstaande, werkende moeders en ik hoop dat dit geschenk, als iets hen laat weten dat goede dingen kunnen gebeuren en dat er altijd hoop is & mensen die erom geven .

Ik moedig je aan om te zoeken naar kleine dingen die je kunt doen om iemands dag helderder te maken, ook al is het een telefoontje, een kop koffie, koekjes brengen naar een buurman.

Fijne dag!

Dekorationly.com Waar we onze donaties hebben gegeven Deze jaar-update update hebben gegeven donaties

Dekorationly.com Waar we onze donaties hebben gegeven Deze jaar-update update hebben gegeven donaties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator