Dekorationly.com Waarom dit allemaal zoveel betekent zoveel waarom betekent allemaal

Waarom dit allemaal zoveel betekent

Dekorationly.com Waarom dit allemaal zoveel betekent zoveel waarom betekent allemaal   Dag vrienden! Gelukkig weekend voor jou!

Deze april wordt mijn officiële blog-jubileum van drie jaar. Zeggen dat ik dankbaar ben voor deze reis is een understatement. Heb je ooit het gevoel dat wanneer “dingen” zijn bedoeld ze gewoon op hun plaats vallen? Niet dat je nog steeds niet hard hoeft te werken, want ik heb zeker alles wat ik heb op deze blog gestort. Maar ik voel gewoon wanneer “dingen” bestemd zijn om te zijn, soms is je harde werk genoeg.

Deze HELE reis voelt zoveel zoeter, deels omdat ik worstelde om mijn plek in de wereld te vinden, professioneel. Op de middelbare school werd ik verkozen tot Class Day Dreamer, juffrouw, he! Mijn hoofd was in de wolken dromen van wat ik kon maken, naaien, tekenen, bouwen en zijn. Ik was niet zoals de andere studenten of mijn SUPER slimme vrienden {who I LOVE}, ik was anders. Ik zag het toen als iets negatiefs, omdat elke middelbare scholier erbij wil horen. Maar ik had het geluk dat ik de BESTE moeder en papa ter wereld had en een geweldig ondersteuningssysteem van vrienden die allemaal wisten dat ik speciaal was maar misschien ben ik toen.

In mijn laatste jaar nam ik gelijke hoeveelheden kern in met creatieve kunstlessen. ART was mijn ding maar ik werd afgeschrikt door een smerige leraar die niet in mij geloofde, dus mijn timide zelf al “he, dat moet betekenen dat ik niet goed genoeg ben.” Dus ging ik verder met mijn tweede liefde, die was kinderen. Uiteindelijk heb ik een pedagogisch diploma behaald en ben voor mijn meesters gaan lezen. Na een lange 3 jaar pogingen om door te breken {het lerarenberoep was ongelooflijk moeilijk om in te breken in de late jaren 90 in New York}, besloot ik om een ​​ander pad te nemen, een pad dat niet geasfalteerd was maar ik zag dat het er was. Mijn hart was altijd ergens anders.

Ik opende mijn eerste creatieve bedrijf op 25-jarige leeftijd als decoratieschilder, wat toen een geweldig talent en service was. Ik ben op 30-jarige leeftijd naar Colorado verhuisd en heb voor een textiel / ontwerpbureau gewerkt en de BESTE dames ontmoet, die mijn familie waren, weg van huis. Ik had mijn mooie babyjongen en had het geluk om thuis te blijven. We zijn teruggegaan naar NY en enkele jaren later had mijn 2e mooie babyjongen, ik was ook gezegend dat ik thuis kon zijn. Dat was mijn pad in die tijd en ik was meer dan gelukkig om het te nemen.

We kochten ons huis 4 jaar geleden en met veel steun van mijn familie en vrienden die me aanmoedigden om deze blog te starten, deed ik dat. Ik ga niet liegen, het was zoveel moeilijker dan ik dacht, vooral om in te breken en mijn “stam” te vinden. Er waren een paar dagen dat ik echt huilde maar ik wist dat ik het niet kon opgeven. Dus drukte ik door, creëerde en deelde ik met jullie allemaal. Niet wetend of het alles ergens zou leiden. Maar ik heb veel gebeden. In mijn hart wist ik dat ik op de goede weg was, het was gewoon een ECHT hobbelig begin. Maar ik hield me stevig vast. Stukje bij beetje verbazingwekkende dingen begonnen zich te ontvouwen. Ik was zo dankbaar {nog steeds ben ik}. Wanneer je lang worstelt om je plaats te vinden en dan doet, vergeet je het nooit.

Ik kan het nog steeds niet eens geloven, “hoe is dit gebeurd?” Alles wat ik kan zeggen is dat ik ben vervuld met zoveel dankbaarheid. Ik ben zo nederig dat jullie allemaal de tijd nemen om te lezen wat ik schrijf, opmerkingen achter te laten en mij te steunen.

Met dat gezegd zijnde, moet ik een kleine gunst vragen. Top 10 Decorating Blogs about a month ago and voting ends on Monday morning. Ik ben ongeveer een maand geleden genomineerd voor de Better Homes & Gardens Top 10 Decorating Blogs en het stemmen eindigt op maandagochtend. In mijn hart weet ik dat ik met de meest ongelooflijke talenten ben, dus ik ben echt zo vereerd om gewoon bij hen te zijn. Maar ik moet nog steeds mijn best doen om het uit te dragen, misschien krijg ik deze kans nooit meer. Dus als je tijd hebt om te stemmen, zou ik zo dankbaar zijn :)!

. Je kunt HIER stemmen. Zo vaak als je wilt.

Dekorationly.com Waarom dit allemaal zoveel betekent zoveel waarom betekent allemaal

Dank u uit de grond van mijn hart!

Fijn weekend!

Dekorationly.com Waarom dit allemaal zoveel betekent zoveel waarom betekent allemaal

Dekorationly.com Waarom dit allemaal zoveel betekent zoveel waarom betekent allemaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator