Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde


Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Hallo vrienden! Als je trends ziet, heb je waarschijnlijk de planter van houtpoten in de stad opgemerkt. Ik vond ze vorig jaar voor het eerst bij Target en werd verliefd. Ik wachtte tot ze verder gingen en pakte ze toen op. Ze hebben een moderne, moderne look die halverwege de eeuw is en die super stijlvol en chic is, maar kan een beetje prijzig zijn. a few weeks ago at West Elm and knew right away that they were a great look. Ik vond DEZE een paar weken geleden op West Elm en wist meteen dat ze er geweldig uitzagen. De mix van hout en cement was een perfecte combinatie van texturen. Toen ik eenmaal de prijs zag, wist ik dat een doe-het-zelfzaak in orde was.

Mijn vader grootbrengen zou altijd met me grapten dat ik kaviaarsmaak op een McDonald’s-begroting heb en ik zal niet liegen, dat deed ik. Maar het mooiste was dat ik een moeder had die me aanmoedigde om vindingrijk te zijn. Elke keer als ik iets duurs wou, waarvan God weet dat we het ons niet kunnen veroorloven, zou ze me helpen er minder uit te halen. Zo vaak was het makkelijker dan ik dacht en dit project is geen uitzondering.

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

on this project as a part of their Blogger Brigade in 2017. The retail on this Wood Leg Cement Planter is $149 and I was able to make it for just over $20. Ik ben zeer verheugd om samen met Minwax aan dit project deel te nemen als onderdeel van hun Blogger Brigade in 2017. De detailhandel op deze Wood Leg Cement Planter is $ 149 en ik heb het voor iets meer dan $ 20 kunnen verdienen. Dit project is zo eenvoudig dat iedereen dit op elk doe-het-zelf niveau kan doen.

Hier is wat je nodig hebt om je eigen West Elm knock-off planter aan te pakken ….

cementplanter

2-36 “lengte van vierkante 3/4” populier of grenen

in Natural Oak & Puritan Pine Wood Stain Minwax houtafwerkingsdoeken in natuurlijk eiken en puriteinse dennenhoutbeits

Houtlijm

1.5 “afwerking nagels

4 klemmen

boor met een klein beetje

schuurmachine of schuurpapier

katoenen stof

latex handschoenen

verstekzaagkast

rolmaat

potlood

2 “-beugel (zie hieronder)

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Smith & Hawken Cementplanter

Deze planter is niet echt een cilinder, maar ik wilde dat deze er op maat uitzag, dus deze metingen zijn exact voor de 9 “planter hierboven van Target. Het past perfect in de standaard.

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

De populier is heel gemakkelijk te snijden. Je hebt 2 stukjes nodig bij 3.75 “, 1 bij 8.25” voor de x-beugel en 4-delig bij 10.5 “voor de benen. Ik zou ze eerst afmaken voordat je dit alles samenvoegde. Een kleine tip van het leren van de harde manier. Ik wilde een gelaagde look, dus ik ging eerst op de natuurlijke eik, dit was in een handige veegvorm, daarna smeerde ik een dun laagje hout in puritan pine.

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Nu ben je klaar om je x-basis te maken nadat de vlek droog is. Je gaat je voorgekleurde stukken vastmaken met houtlijm en een klem. Zodra de lijm is opgedroogd, kunt u deze omdraaien en de bevestiger met schroeven en houtlijm bevestigen. Zie onderstaande afbeeldingen om een ​​beeld te krijgen.

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Zodra uw x-beugels volledig zijn gedroogd, kunt u de poten met lijm en klemmen bevestigen. Als ze eenmaal volledig droog zijn, kun je een afwerkspijker spijkeren. Zorg ervoor dat je eerst gaat voorboren.

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

U kunt eventuele lijmresten wegschuren met schuurpapier of handschuurmachine.

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Tada ….

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Bedankt voor het langskomen! Fijne dag!

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Dekorationly.com West Elm Knock Off Mid-Century Planter + Hoe ik meer dan $ 100 bespaarde planter knock century bespaarde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator