Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Wood Palette Vergulde bord & nook

Dag vrienden! De zon schijnt vandaag en het voelt eindelijk als de lente hier, dus ik zou niet gelukkiger kunnen zijn! Bedankt iedereen die op BHG heeft gestemd voor Top Decorating Blog, ik ben zo dankbaar voor je steun en de tijd die je hebt gekozen om te stemmen. Ik heb niet gewonnen, maar ik voel me wel een winnaar omdat ik net ben genomineerd en weet hoe ver ik de afgelopen 3 jaar ben gekomen.

Er is meer vooruitgang geboekt in mijn eet- / keukenruimten en ik kan niet wachten om je meer te laten zien! Ik voel me op sommige dagen gescheurd omdat ik een hoop ideeën heb die ik hoop te laten gebeuren en ik wil ze natuurlijk met jullie allemaal delen, maar de realiteit is dat ik in de eerste plaats een moeder ben. Mijn man is veel geweldige dingen, handig is NIET een van hen, hij geeft dit volledig toe. De meeste dagen ben ik dankbaar voor de uitdaging omdat ik creatief kan groeien. Maar andere dagen wil ik gewoon iemand betalen om het te doen ALLEN (grote glimlach)! Voel je je ooit zo?

Ik ben dol op topografie en handgemaakte borden, ik denk dat het zo’n betekenisvolle toets aan elk huis toevoegt. Mijn kleine hoekje onder de trap is de perfecte plek voor een groot bord, dus het zette me aan het denken over woorden die ik wil dat mijn familie en vrienden zien wanneer ze in mijn voordeur lopen. En nog belangrijker, VOEL wanneer het binnenkomt. LIEFDE was het woord dat steeds opnieuw in mijn hoofd werd herhaald. Ik wist dat ik een moderner gevoel wilde hebben bij het bord, dus koos ik dikke en vette letters. Door goudvergulden aan mijn houten paletframe toe te voegen, kreeg ik de perfecte mix van rustiek en chic die ik zocht.

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Dit is de EENVOUDIGste manier om een ​​bord te maken, echt waar!

Wat je nodig hebt voor frame:

Overschilderbare mdf op maat gesneden, ik vind de 1/2 ”

[tip – vraag je huisverbeteringswinkel om het te knippen]

stukken palethout

[je kunt ook nieuw hout gebruiken en het een verweerde toon geven]

gorilla lijm

klemmen

dakspijkers

wat je nodig hebt als teken:

witte verf

kleine roller

letters afgedrukt van Pic Monkey

potlood

band

pen

verf pen

gouden ambachtelijke verf

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Laten we beginnen.

Je moet je hout verven. Ik heb wit gebruikt, je kunt elke kleur, grijs en zwart werk ook leuk kiezen.

Ik had mijn paletframe al klaar maar ik kan je er doorheen leiden. Het frame is gemaakt door simpelweg 2 langere stukken te gebruiken en mijn man snijdt de 2 kortere stukken. Hij gebruikte zelfs een verstekzaagkast, maar dat was moeilijk, vaak is hout massief en moeilijk te zagen, een echte tafelzaag zou het beste werken.

Zodra u uw paletstukken hebt gemeten en gesneden, kunt u er zeker van zijn dat uw mdf correct wordt gesneden. Ik heb het bord achterover gelept, zodat de lijm een ​​plaats had om zich aan te hechten. Mijn framegrootte is 40 “x 27”. Binnen metingen zijn 33 “x 20”, dus mijn mdf was 36 “x 24”.

Verf je mdf en laat drogen. Mogelijk moet u deze later bijwerken, maar hoeft u het frame niet vast te plakken.

Leg je stukken op de top van mdf. Predrill een paar gaten voor de nagels. Dit was vooral om een ​​rustieke toets te geven, omdat de paletborden hoe dan ook meestal met gaten zijn gevuld.

Verspreid lijm, sla nagels, klem en laat drogen. Gebruik de gorilla-lijm spaarzaam, omdat deze in een schuim verandert, vooral naar de binnenrand van het frame.

U bent klaar om uw brieven af ​​te drukken. Ik nam een ​​visual met een vel computerpapier over hoe groot ik ze wilde hebben. Dit is vallen en opstaan. until you get the right size. Ik zou het 1 letter per keer van Pic Monkey afdrukken tot je de juiste maat hebt.

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Zodra je ze hebt afgedrukt, draai ze om en traceer de omtrek met een potlood. Houd een venster omhoog als je het niet kunt zien. Je kunt ook krijt gebruiken als je basiskleur van je bord donker is, je wilt altijd een contrast zodat je de letters kunt zien nadat je bent getraceerd.

Zoek het midden en plak ze op je bord. Neem je pen en volg de contouren.

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Als je ze allemaal hebt getraceerd, krijg je een potloodlijn. Neem een ​​gouden pen & trace, dit is een vergevingsgezinde manier om in de lijn te blijven.

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Neem vervolgens je gouden ambachtelijke verf en verf in je lijnen. Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette   Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

and gold is from H& M. Marine kussen van West Elm, Aztec is van HIER en goud is van H & M.

**********************

today sharing a little coastal inspiration and ways you can use rattan in your home. Ik ben nu bij Better Homes & Gardens vandaag met een beetje inspiratie voor de kust en manieren waarop je rotan in je huis kunt gebruiken. Met de zomer hier bijna {ik weet dat ik er een beetje tegenaan drijf) is dit er een die je niet wilt missen!

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

{foto met dank aan BHG}

Heb een mooie weekvrienden!

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Dekorationly.com Wood Palette Vergulde bord & nook vergulde palette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin Engineered By Post Navigator